dzemdibu nams :)

09. Sep, 11:04

meitenes kada starpiba ir slegt vai neslegt ligumu Dzemdiibu namaa? gan man gan ari citam maminam ir loti labas atminas par dzemdibam dzemdibu nama,tad kur ir atskiriiba slegt ligumus ar arstiem,vecmatem? es varbut vnk nesaprotu :) vecmate bija blakus kad bija nepieciesams,visa apruupe bija,kas tad notiktu ja butu slegts ligums? tas pats jau vien butu,tikai lieki izmesta naudinja....

10. Sep 2011, 10:55

Vai patieshaam vecmaate buus blakaam visu laiku arii ar liigumu? Ja nu viņai tajaa mirklii ir tur maiņa? Tad man liekas, ka vinjai buus jaapilda arii savi darba pienaakumi vienlaiciigi.

Un man piemeeram nemaz nevajadzeeja, lai man seezh vecmaate visu laiku blkaus. Ļoti labi tikām ar draugu galā. Dzemdeeju bez liiguma un man paveicaas ar vecmaati, jo tad, kad man vinju patieshaam vajadzeeja vinja bija klaat un dzemdiibas noriteeja ļoti jauki. 😀 Katrā gadijumā es neslēgtu līgumu ar vecmāti, ja nepazītu vinju jau iepriekš.
Toties ārstu redzeeju vien uz 5 min. Pat nezinu kaadeelj man ar aarstu buutu bijis vajadziigs liigums.
Bet, ja gribās, lai kāds ir visu laiku klaat un paliidz paardziivot kontrakcijas, vēl ir variants ņemt dūlu.

09. Sep 2011, 23:04

meitenes kada starpiba ir slegt vai neslegt ligumu Dzemdiibu namaa? gan man gan ari citam maminam ir loti labas atminas par dzemdibam dzemdibu nama,tad kur ir atskiriiba slegt ligumus ar arstiem,vecmatem? es varbut vnk nesaprotu 😀 vecmate bija blakus kad bija nepieciesams,visa apruupe bija,kas tad notiktu ja butu slegts ligums? tas pats jau vien butu,tikai lieki izmesta naudinja....