dobeles slimnīca-ko Tu zini?!

01. Jun, 05:45

Vai kāda ir dzemdējusi Dobeles slimnīcā un zina,ko teikt par turienes personālu,ēdienu,palātam utt? :) Pāāldies:)

02. Jun 2010, 15:23

nu jā,laiciņs ir pagājis,manīs kā tagad😀

taschinka taschinka 02. Jun 2010, 14:43

es biju divvietigaja palata un virs bija 24 stundas diena,5 dienas lidz pat brauksanai majas.nevienu bridi neviens nelika viram izziet no palatas,jo tas 5 dienas ta bija musu palata.virs pat datoru atveda un neviens neko neteica.mes tur jutamies ka majas.es dzemdeju 2007 gada septembri.

02. Jun 2010, 12:26

jā,bet palātā divvietīgajā toreiz neviena cita nebija,tikai jaunā mamma,bet vīram lika aiziet.
pie kam,laikam 9 no rīta,kad mazulīte tikko piedzimusi bija.

jā,tur jau tā lieta,ka interesē kā tagad ir😀

taschinka taschinka 02. Jun 2010, 08:44

kopejas palatas,kur vel citas mammas,tu ja,var palugt aiziet,jo tomer citas mammas grib pabarot mazo,atpusties,bet ja nem maksas,jebkuru,10,15,vai 30 ls tur var uztureties cik grib.

01. Jun 2010, 23:07

sveika. es ari dzemndesu dobeles slimnica uz janiem un ari loti labas atsauksmes esmu pesonigi dzirdejusi. un mana brala sieva tur dzemndeja un nema vienvietigo palatu un vina guleja 3naktis tur ieksa ir dusa, tualete un bralis divas naktis palika pa nakti un vienu nakti palika draudzene un nevajadzeja pa to maksat bet tas bija 2gadus atpakal nezinu ka tagad.

01. Jun 2010, 22:51

jā,man arī tas pieradums ir,ka vienmē un visur kopā.
un tiesam ir ta,kā Tu saki-gan palīdzēs,gan gribēs pabūt ar mazo.
mēs vienīgais,ko dzirdējām ne tādu bija,ka jauno tētiņu no divvietīgas palātas palūdza aiziet,lai gan viņš tikai kādu stundu bija pabijis,tāpēc liekās,ka maksas palāta būtu labāka sevišķi,ja nav ierobežojumu uz nācejiem un uz uzturēšanas laiku.

taschinka taschinka 01. Jun 2010, 22:03

es teiksu,ka palatas biezi ir pilnas un daziem pat gadas,ka velas maksas palatu,bet uzreiz nesanak,jo nav brivu.Mierigi ir gan,kaut bija visas pilnas palatas,tas netrauceja,drizak likas ka mans dels skalak par visiem raudaja.Tas ka virs ir blakus kaut pa dienu,domaju ir forsi,jo var palidzet,gan pabut ar mazo,ko noteikt gribes.Es vienigi biju pec keizera un viena nu neka nebutu tikusi gala un tadel,vira klatbutne loti palidzeja,gan ari tas,ka esmu pieradusi,ka vienmer un visur esam kopa ar viru.

01. Jun 2010, 21:52

laaceniite-man noliktais datms 5.jūlijs. forši,tieši sanāk ar mēneša starpību.
un tad jau es gaidīšu atauksmes arī no tevis pēc lielajiem dzimšanas svētkiem😀

01. Jun 2010, 21:50

nu man idejiski galvenais,lai viņš pa dienu pie manis,naktī uz maniem laukiem-Ziedkalni,kas turpat 20km attālumā😀

tur arī liels miers slimnīcā ir vai ne?
jo to dzemdētāju nemaz nav tik daudz tur...
jā,par dakterēm arī teica,ka ļoti foršas esot.

taschinka taschinka 01. Jun 2010, 21:08

slimnica uzturejos 5 dienas un visas piecas dienas mainijas personals,varu teikt,ka visas masinas un dakteres bija laipnas un atsaucigas.

taschinka taschinka 01. Jun 2010, 21:07

Uztureties vienvietigaja palata virs var visu laiku,vienigi par to pa nakti paliksanu nezinu,jo tomer vienvietiga palata.Bet visu parejo laiku noteikti ne tikai virs var uztureties,bet citi radi ari.

taschinka taschinka 01. Jun 2010, 21:06

Man dzemdibas piedalijas gan Silina,Gan Anda Austrina,jo mazais nedzima,nebija noslidejis un beigas sis abas arstes man uztaisija keizergriezienu,par laimi.

01. Jun 2010, 20:59

Es ar var teikt tulīt tulīt dzemdēšu (noteiktais datumiņš man ir 5.jūnijs)! Un arī dobeles slimnīcā! Es uzskatu, ka man ir paveicies, jo par slimnīcu es esmu dzirdējusi visu tikai labu un ginekoloģe man ir vnk super- Dr. Mirdza Siliņa!

01. Jun 2010, 20:19

paldies par info,es domāju drīzumā braukt apskatīt slimnīcu un tik tiešām -arī visas atsauksmes,kuras esmu dzirdējusi ir labas😀

vai nezini par to,ja paņem vienvietīgo palātu vai vīrs var droši uzturēties visu laiku vai arī uz vinu attiecās apmeklētāju laiki?

taschinka taschinka 01. Jun 2010, 18:04

Es dzivoju Dobele un dzemdeju ari Dobeles slimnica.Pirms dzemdibam biju domajusi,ka Riga tomer paliek Riga un tur jabut vislabak,bet pec dzemdibam varu teikt,ka Dobeles slimnica ir viena no labakajam.Man personals patika,loti laipnas arstes un masinas.dezurejosa masina visu nakti naca pie manis un jautaja ka jutos vai neko nevajag.Ediens,man garsoja.Palatas teiksu ka labas,jo biju Ciemos Rigas dzemdibu nama un tur nu palata bija galigi garam.Pati nemu divvietigo maksas palatu,sutka 15 ls.mana masa guleja kopeja palata,bezmaksas un ar nekada vaina.Draudzene guleja maksas vienvietigaja un ari laba.Cik esmu dzirdejusi,visiem patik dobeles slimnica,braucot dzemdet no citam slimnicam.
Ja kadi sikaki jautajumi,ludzu jauta,ar prieku pastastisu.

01. Jun 2010, 17:45

Vai kāda ir dzemdējusi Dobeles slimnīcā un zina,ko teikt par turienes personālu,ēdienu,palātam utt? 😀
Pāāldies😀