Divu cilvēku bezatbildība:@

05. Sep, 09:25 DaceT DaceT

Esmu nedaudz sašutusi par divu pieaugušu cilvēku bezatbildību, godīgi sakot nesaprotu par ko domā sieviete ar vīrieti kuriem jau sen vairs nav 20. Viņiem ir divi bērni, puikas. Vienam ir 7gadi otram 1,5gadiņi. Pa šo laiku sieviete jau vienreiz ir taisījusi abortu. Daktere bija ieteikusi izsargāties, jo pēc grūtniecības sievietei ir ļoti viegli palikt stāvoklī. Bet tas protams netika ņemts vērā un atkal ir stāvoklī un atkal taisīs abortu:@ Viņi var uzturēt vēl vienu bērniņu jo ir ļoti turīgi, bet nē vieglāk taču ir uztaisīt abortu. Es to nesaprotu un negribu saprast, kā var tik bezatbildīgi rīkoties, ja jau vairs nevēlas bērnus tad vajag izsargāties. Kad par to visu runājām tad redz prezervatīvus negrib lietot vīrs, bet arī pati negrib nekādā veidā izsargāties...Aborts manā skatījumā ir mazas radībiņas nonāvēšana. Es nevaru būt vienaldzīga jo šie cilvēki man nav sveši bet arī viņu lēmumu izmainīt nevaru...Es wnk brīnos, kā var tā rīkoties.

10. Sep 2011, 11:03

dadaa, aborts patieshaam ir traka lieta, it iipashi, ja sieviete apzinaati paliek staavoklii.
Man liekas, ka tas vienkaarshi ir neizgliitotiibas jautaajums. Ir sievietes, kas uzskata, ka avaarijas kontracepcija un aborts ir pieskaitaami pie izsargaashanaas. ☹ Un ne tikai nogalina mazas dziiviibinjas, bet arii pie viena chakaree savu organismu. Nu žēl viņas.
Cik man ir staastijusi mana Ome, tad vinjas laikaa aborti bija ljoti izplatiiti, jo ar izsargaashanos bija kaa bija. Vinjai pashai ir taisiiti kaadi 7, ja nemaldos. Un tas baidzaas ar to, ka tad, kad veeleejaas veel vienu beerninju, tad vairaak nevareeja izneesaat un bija spontaanie aborti. ☹

princesemince princesemince 06. Sep 2011, 07:47

man pēc būtības šī manipulācija šķiet traģiska, taču arī es attiecībā uz citu cilvēku darbībām, kamēr tās neskar mani, cenšos izturēties neitrāli.

05. Sep 2011, 22:04

Neesmu ne par, ne pret abortiem. Un tie kas to veic - nenosodu! Katram ir savi iemesli un katram sava dzīve - kā vēlas tā dzīvo. Shinoda, lūdzams neapvainojies, bet tā nav tava darīšana, kā šie cilvēki dzīvo savu dzīvi un ko rakstā minētā sieviete dara ar savi ķermeni. 😉

DaceT DaceT 05. Sep 2011, 21:47

Ir cilvēki kuri grib bērniņu. ļoti, bet tādu vai cītādu apstākļu pēc nevar pie viņa tikt, bet šeit wnk nogalina...Tfu

DaceT DaceT 05. Sep 2011, 21:41

Tas ir absurds, stulbums...es pat nezinu kā lai to nosauc.

DaceT DaceT 05. Sep 2011, 21:25

Esmu nedaudz sašutusi par divu pieaugušu cilvēku bezatbildību, godīgi sakot nesaprotu par ko domā sieviete ar vīrieti kuriem jau sen vairs nav 20.

Viņiem ir divi bērni, puikas. Vienam ir 7gadi otram 1,5gadiņi. Pa šo laiku sieviete jau vienreiz ir taisījusi abortu. Daktere bija ieteikusi izsargāties, jo pēc grūtniecības sievietei ir ļoti viegli palikt stāvoklī. Bet tas protams netika ņemts vērā un atkal ir stāvoklī un atkal taisīs abortu😤 Viņi var uzturēt vēl vienu bērniņu jo ir ļoti turīgi, bet nē vieglāk taču ir uztaisīt abortu. Es to nesaprotu un negribu saprast, kā var tik bezatbildīgi rīkoties, ja jau vairs nevēlas bērnus tad vajag izsargāties. Kad par to visu runājām tad redz prezervatīvus negrib lietot vīrs, bet arī pati negrib nekādā veidā izsargāties...Aborts manā skatījumā ir mazas radībiņas nonāvēšana.

Es nevaru būt vienaldzīga jo šie cilvēki man nav sveši bet arī viņu lēmumu izmainīt nevaru...Es wnk brīnos, kā var tā rīkoties.