Dīvainas sāpes.

28. Feb, 02:29 DaceT DaceT

Lai gan šodien iešu pie vecmātes un stāstīšu viņai par savu neražiņu, tik un tā gribās zināt vai kādai vēl tā ir bijis un vai tas ir kas dikti nopietns? Laiciņu atpakaļ sanāca tā ka laikam bišku pārcentos ar staigāšanu un bija arī slidens tāpēc gāju praktiski ar taisnām kājām (visi muskuļi bija saspringti) un ātri. Vakarā sāka sāpēt iegurnis un pavēderē. Vai tas var būt dzemdes kakls kas sāp??? Nevaru bez sāpēm gultā apgriezties un sāp arī tad kad pūslis ir pilns. Bet sāp tikai uz kustībām. Varbūt mazais ir uzgūlies uz kāda muskuļa? Nu vārdu sakot man tas sāk nepatikt.

DaceT DaceT 28. Feb 2011, 14:29

Lai gan šodien iešu pie vecmātes un stāstīšu viņai par savu neražiņu, tik un tā gribās zināt vai kādai vēl tā ir bijis un vai tas ir kas dikti nopietns?
Laiciņu atpakaļ sanāca tā ka laikam bišku pārcentos ar staigāšanu un bija arī slidens tāpēc gāju praktiski ar taisnām kājām (visi muskuļi bija saspringti) un ātri. Vakarā sāka sāpēt iegurnis un pavēderē. Vai tas var būt dzemdes kakls kas sāp??? Nevaru bez sāpēm gultā apgriezties un sāp arī tad kad pūslis ir pilns. Bet sāp tikai uz kustībām. Varbūt mazais ir uzgūlies uz kāda muskuļa? Nu vārdu sakot man tas sāk nepatikt.