cukini

04. May, 11:38 taschinka taschinka

Sveikas meitenes! Pastastiet ka Jus gatavojiet cukini,loti gribas pagatavot,bet isti nezinu ka,lai butu ta garsigi.

15. Sep 2010, 17:35

Es daru tā!
Sacepu uz pannas nelielos gabaliņos kabaci vai cukini bez miltiem, lieku kāt sīpolus, nedaudz sāli vai vegetu un mazliet maltus melnos piparus. Kad masa kļuvusi caurspīdīga un mīksta lieku klāt daiviņās sagrieztus tomātus (nedaudz, jo tie var dot skābu garšu). Dažas minūtes pasautēju un beigās pieleju klāt saldo krējumu. Pirms pasniegšanas pielieku sagriezts dillītes. Viss izskatās kā sautējums un ir ļoti, ļoti garšīgs!

11. Jul 2010, 10:36

es gan garšas ziņā atšķirību nejūtu - veikala cukini vai mājas kabacis. 😀 Pēdējā Ievas virtuvē bija garšīga recepte Cukini plācenīšiem.

taschinka taschinka 11. Jul 2010, 08:53

cukini un kabacis tiesam nav viens un tas pats.atceros omes darza kabaci bija dzelteni,bet cukini zali un gasa ar atskiras.

taschinka taschinka 04. May 2010, 13:20

Sev.
Paldies!

taschinka taschinka 04. May 2010, 11:38

Sveikas meitenes!
Pastastiet ka Jus gatavojiet cukini,loti gribas pagatavot,bet isti nezinu ka,lai butu ta garsigi.