Caurs zobs

24. Nov, 11:39

Šovakar bērnam tīrot zobus, ieraudziju 2 caurumus. Gandrīz sāku raudāt. Tik cītīgi rūpējos par mazajiem zobiņiem no pirmās dienas un še tev!!!!!!!! Varbūt kāds var ieteikt labu bērnu zobārstu Rīgā. Kāda ir "Bērnu zobārstniecība" Stabu ielā? Cik saprotu, ir mainijušies likumi- no 4. zoba jāmaksā pa pilnu programmu. Cik maksā bērnam salabot zobu? Vispār nestādos priekšā , kā 2,6 gadigam bērnam var salabot zobus.................

02. Jan 2010, 13:59

Jā, tik maziem zobus labo zem pilnas narkozes, jo citādāk jau tas ir pilnīgi nereāli. Varu ieteikt dakteri Apsīti Rīgā Stabu ielā 9, bet tur droši vien tikai apskatīs un konsultēs, kā tālāk rīkoties, bet pati labošana, ja vajadzīga narkoze, notiek Dzirciema ielā (ja nemaldos).

Ieva, uz citiem zobiem neparādās krīta balti plankumi, redzami tikai tie 2 tumšie?

13. Dec 2009, 00:39

pirma dzirdesana kad iemidzina:/ mes ari bijam pie higenista mums visa visuma labi zobeli, jacer ka lidz caurumiem neiedzivosimies..Nedomaju ka bernam butu jamaksa par zobu labosanu...

24. Nov 2009, 23:39

Šovakar bērnam tīrot zobus, ieraudziju 2 caurumus. Gandrīz sāku raudāt. Tik cītīgi rūpējos par mazajiem zobiņiem no pirmās dienas un še tev!!!!!!!!
Varbūt kāds var ieteikt labu bērnu zobārstu Rīgā. Kāda ir "Bērnu zobārstniecība" Stabu ielā? Cik saprotu, ir mainijušies likumi- no 4. zoba jāmaksā pa pilnu programmu. Cik maksā bērnam salabot zobu?
Vispār nestādos priekšā , kā 2,6 gadigam bērnam var salabot zobus.................