Gribetu zinat māminju domas, ko jūs shajos krīzes apstakļos izvelaties, lai izlasītu grāmatinju??? Ejat uz bibliotēku vai pērkat pashas???Un cik naudinjas spējat atlicinat grāmatām????
Gribetu zinat māminju domas, ko jūs shajos krīzes apstakļos izvelaties, lai izlasītu grāmatinju??? Ejat uz bibliotēku vai pērkat pashas???Un cik naudinjas spējat atlicinat grāmatām????
Man loti nepatīk iepirkties lielveikalos ar mazo, nevar ne mirkli klusumā neko apskatīt, tāpēc pēc iespējas mazo atstaju omēm vai gimenes draugiem....tad arī sanak laicinjsh kādā grāmata ieskatīties....😀😀😀
jaa ilzel, man ir ta pat, tagad nemaz nemeegjinu gramatnīcas iet iekshaa, lai nebūtu zhel, ka nevaru neko nopirkt......skumji, bet ta gribetos lieku naudinju kādai gramatinjai....
Es pat nesen laimēju gramatinju, draugos.lv konkursinjā, tik jabrauc uz Cēsīm pakalj....
Tad jau būs ko lasīt...😀
Man paslaik sanak doties uz bibliotēku, jo gramatnīcā nevaru atļauties nopirkt...
un arī mainos ar gramatiņām ar draudzenēm....😀
kadreiz jau kāds arī uzdāvina.....
Gribetu zinat māminju domas, ko jūs shajos krīzes apstakļos izvelaties, lai izlasītu grāmatinju???
Ejat uz bibliotēku vai pērkat pashas???Un cik naudinjas spējat atlicinat grāmatām????
Pabalsts ir tikai Riga vai citas pilsetas ari?
Kāpēc vienmēr tiek domāts tikai un vienīgi par Rīgas bērniem?A, ko lai dara pārējie????