Bērnu ratiņi - kādus izvēlēties?

06. Apr, 09:16 smukinja86 smukinja86

Sveiki:) Esmu ratiņu meklējumos, iesakiet no pieredzes ratu modeļus, kas labi kalpo:)

princesemince princesemince 07. Apr 2011, 11:52

es nevarēju izšķirties starp Roan Marita un ABC Design Tec4. pārdevēja teica, ja viņai būtu šāda dilemma savam bērnam, noteikti ņemtu Roan Marita, tā kā Tec4 reāli derot tikai braukšanai pa gludiem ceļiem. un manam vēl būtu 'bijis traki dēļ kulbas izmēriem, jo jau ap 3 mēnešiem būtu izaudzis, arī no sēžamdaļas ap gada vecumu būtu izaudzis, kamēr Marita kulba derēja līdz 9 mēnešiem, sēžamdaļā sēdus ievietojas vēl joprojām (2 gadi), tik guļus vairs neder.

07. Apr 2011, 11:42

Es nevaru izšķirties starp Roan Marita un ABC Design😀

princesemince princesemince 07. Apr 2011, 09:26

finese, tā būtu bijusi mana subjektīvā nepieciešamība, bet iemesls ir tas, ka Roan Marita (šķiet, arī Rocco) ir ļoti stabili rati ar ļoti labu amortizāciju, taču Emmaljunga ir vēl stabilāki, konkrēti par rāmi ar kulbu, nezinu, kā ar sēžamdaļu. mēs gana daudz laika pavadījām motokrosā, bija viegli arī ar Marita, kad pa bezceļiem jāiet, bērns kulbā netika kratīts un mierīgi gulēja, tajā pat laikā Emmaljunga pa bezceļiem izskatās vēl "ejošāki" 😀
ja nemaldos, Emmaljunga ratiem (to dabā pārbaudījusi neesmu, no malas šķiet) var rokturim mainīt puses, kamēr Roan jāmaina pati virsējā daļa, kas nav sevišķi ērti pastaigas vidū 😀 bet izdarīt var.
bet principā - visu cieņu poļiem, ļoti labi "noskatījuši" Emmaljunga priekšrocības un pakaļdarinājuši ratus 😉

06. Apr 2011, 23:06

Ratiņi domāti pa pilsētu, vasarai kulbiņa, ziemai sporta variants😀

06. Apr 2011, 22:35

Man ir ABC Design 4Tec , man patīk. viegli, kompakti, ielien jebkura lifta (pat "Bernu pasaules"mazaja lifta), viegli stumjas. Lauku celiem neder, der tikai pilseta.

06. Apr 2011, 21:40

Man ir Roan Marita rati un esmu ļoti apmierināta. Jā, tie ir pasmagi, bet ļoti ērti, liela kulba, lieli piepumpējami riteņi, laba amortizācija.

princesemince princesemince 06. Apr 2011, 21:27

1.jāskatās, kad bērnam jādzimst, jo tas ir svarīgi kulbas lieluma izvēlei.
2.pārliecība par ražotājvalsti, jo daži nepakam nepirks poļu.
3.maciņa biezums.
4.kur dzīvo - privātmājā vai dzīvoklī (kurā stāvā) - tas noteiks ratu svaru.
5.cik liela automašīna - tas arī zināmā mērā noteiks ratu izmērus.

mums bija Roan Marita - vienīgais mīnuss, ka smagi. ja tad, kad pirku, būtu šī brīža zināšanas, no sludinājumiem būtu atradusi nedārgus, lietotu Emmaljunga.

06. Apr 2011, 21:16

Sveiki😀
Esmu ratiņu meklējumos, iesakiet no pieredzes ratu modeļus, kas labi kalpo😀