Sveikas! Man tada problema,ka dels loti baidas apgriezt matus.tagad vinam ir 2,8 gadi.Pirmo reizi griezu 1,3 gadinos pati majas ar skerem,jo frizetava uztaisija skandalu,baidijas no frizieres.Majas griezu un viss bija kartiba,sedeja eda konfektes visadus gardumus,lai noverstos no griesanas.Bailes paradijas 2,6 gadu vecuma,nevareju neka pierunat,pat nevareju uzpirkt ar gardumiem.Bet tagad vispar histerija raud,kad ierauga skeres un saka ka sap mati. Jo lielaks aug,jo vairak baidas.
Tur jau ta lieta,ka ir redzejis ka virs griez ar masiniti.Bet vienmer ir baidijies no tadam skanam,rukonam,zagi,urbju,matu fens,matumasinite.ES vinam stastu,ka visi griez un ka tas nesap,ka tas ir tapat ka nagus griezt,bet neka.Es vinam nogriezu vienu skipsninu un ka ierauga nogrieztos matus ka panika raud.Pie friziera viriesa vins na pa ko neies,jo viriesi svesi nepatik.Es vinam iedevu paturet skeres un nogrieza ar manu palidzibu tetim matus un man,bet sev nelauj.
Sveikas! Man tada problema,ka dels loti baidas apgriezt matus.tagad vinam ir 2,8 gadi.Pirmo reizi griezu 1,3 gadinos pati majas ar skerem,jo frizetava uztaisija skandalu,baidijas no frizieres.Majas griezu un viss bija kartiba,sedeja eda konfektes visadus gardumus,lai noverstos no griesanas.Bailes paradijas 2,6 gadu vecuma,nevareju neka pierunat,pat nevareju uzpirkt ar gardumiem.Bet tagad vispar histerija raud,kad ierauga skeres un saka ka sap mati.
Jo lielaks aug,jo vairak baidas.