aukstais gaisa mitrinātājs

29. Dec, 08:28 princesemince princesemince

šorīt sapratu - pēdējais mirklis iegādāties gaisa mitrinātāju. vairākkārt esmu lasījusi dažādu informāciju, bet skaidrības nekādas. mūsu mazpilsētā diemžēl piedāvājumā ir tikai 1 (!) mitrinātājs nu jau vairākus gadus - neviens tā arī nav iegādājies, tādēļ būs jāizvēlas kaut kas no interneta piedāvājumiem. šobrīd esmu apstājusies pie Dormeo gaisa mitrinātāja. ir atsauksmes? reāli man vajag naktī samazināt temperatūru guļamistabā, paralēli mitrinot gaisu. nu jau pāris naktis esam aizvadījuši trakas klepus lēkmes "pavadībā", kaut kas jādara lietas labā - šis varētu būt pirmais solis. ja ir laba pieredze, lūdzu, pastāstīt par mitrinātāja modeli, firmu, kā arī, ja iespējams, internetveikalu, kur esat iegādājuši.

princesemince princesemince 03. Jan 2012, 13:56

nopirku no "lētā gala" aukstā gaisa mitrinātāju ar ultraskaņu. jāsaka, kopš tās nakts, kad sākām lietot, bērnam klepus lēkmes nav bijušas, kā arī nav pat modies prasīt padzerties! laikam tiešām vajadzēja jau sen šim pirkumam saņemties. tagad tikai jāiegādājas mitruma mērīšanas ierīce, lai nepārcenšos ar mitrināšanu.
pati iekārta nedaudz zum, bet nu īsti neticu, ka vispār kāds aparāts darbojas bez skaņas 😀
vēl jāpierod, ka jonizēts tvaiks nedaudz smaržo pēc joda, bet varbūt tas ir "lētā gala" aparāta blakusefekts 😃

princesemince princesemince 30. Dec 2011, 09:59

tie, kas darbojas ar ultraskaņu, iespējams, ir kaut kā īpašāki, taču - atkal - jāsaka, ka ir daži "lētā gala" modeļi arī ir ultraskaņas gaisa mitrinātāji.
Lanaform cena tomēr ir pieejamāka, jo tomēr nelietošu to nepārtraukti, bet tikai periodiski. jāsliecas izvēlēties kaut ko no tiem.

princesemince princesemince 30. Dec 2011, 09:08

tie Lanaform ir trakoti daudz un tā cenu amplitūda milzīga.
cik es no rakstiem saprotu, tad gaisu jonizē visi, jo ūdens šķelšana pie izsmidzināšanas ir saistīta ar negatīvo jonu izdalīšanu, savukārt, ja reiz izdala mitrumu, tad kaut kā arī attīrīšanas funkcija notiek.
arī tvertnes lielums īsti nenosaka cenu.

varbūt tie filtri? kā šiem Lanaform šajā jautājumā lietas sastāv? tie ir viegli iegādājami? cik bieži jāmaina?

29. Dec 2011, 16:00

Bananas, man ir Lanafarm. Nezinu vai varu teikt, ka viņš būtu no " lētā" gala, jo ar 30% atlaidi pirku pa 87Ls (ok, nav dārgākais, bet nav arī baigi lēts) un viņam ir gan jonizēšanas, gan gaisa attīrīšanas funkcija 😀

princesemince princesemince 29. Dec 2011, 15:07

bananas, es gan īsti neesmu "iebraukusi", kur ir tā lielā atšķirība starp "lēto galu" un "dārgo galu". daži lētie paredzēti pat lielākai platībai nekā dārgie, tas pats uz elektroenerģijas patēriņu.

princesemince princesemince 29. Dec 2011, 08:28

šorīt sapratu - pēdējais mirklis iegādāties gaisa mitrinātāju. vairākkārt esmu lasījusi dažādu informāciju, bet skaidrības nekādas. mūsu mazpilsētā diemžēl piedāvājumā ir tikai 1 (!) mitrinātājs nu jau vairākus gadus - neviens tā arī nav iegādājies, tādēļ būs jāizvēlas kaut kas no interneta piedāvājumiem.
šobrīd esmu apstājusies pie Dormeo gaisa mitrinātāja. ir atsauksmes?
reāli man vajag naktī samazināt temperatūru guļamistabā, paralēli mitrinot gaisu. nu jau pāris naktis esam aizvadījuši trakas klepus lēkmes "pavadībā", kaut kas jādara lietas labā - šis varētu būt pirmais solis.
ja ir laba pieredze, lūdzu, pastāstīt par mitrinātāja modeli, firmu, kā arī, ja iespējams, internetveikalu, kur esat iegādājuši.