Atkārtojas viens un tas pats.

19. Jul, 07:29 DaceT DaceT

Man iekšā viss pilns un īsti nezinu kā lai pareizāk rīkojas. Es nesaprotu kur iet mūsu attiecības. Grūtniecības laikā mans tā saucamais vīrietis brauca pie savas bijušās un ne jau lai pasēdētu pie kafijas krūzes...Protams, es visu uzzināju, sekoja nepatīkama saruna...It kā viss tika atrisināts un piedots. Pirms dzemdībām atkārtojās tas pats, nebija tikšanās...bet tās vēstules draugos, sms....Atkal tika piedots. Kad piedzima mazais, likās ka viss ir mainījies. Bet te uzrodas vēl viena...Nu nezinu kā lai sauc tādas sievietes. Precēta , ar trīs bērniem. Nu viņiem laikam nekas nesanāca, jo piedraudēju ka izstāstīšu vīram. Bet vai tas bija to vērts, liekas ka pati sevi tikai pazemoju. Vārdu sakot viņam ir vēl divas bez manis. Kad kārtējo reizi nonācām pie sarunas, tad protams nemaz nemāk atbildēt par savu rīcību. Saka ka tas viņam tā impulsīvi sanākot. Viņš saka ka esot kopā ar tiem kas ir viņam mīļi un ja gribētu šķirties tad arī bērns viņu neaizkavētu. Vai tad tas ir attaisnojums? Es nesaprotu ar ko gan domā šīs sievietes...Ko domā vīrieši es saprotu un ar ko domā arī ir skaidrs. Varbūt viņš grib brīvās attiecības? Viens no argumentiem ir tāds ka es vairs neizskatos tāda kā agrāk. Bet kā tad sievietei pēc dzemdībām būtu jāizskatās. Neesmu jau muca:@ Tad kad teicu lai pasēž ar mazo, es iešu skriet vai pavingrot tad viņam svarīgākas ir spēles draugiem.lv... Lasu un pašai liekas ka runa iet par puišeli bet vīrietim jau 25 gadi.

21. Jul 2011, 16:59

Tāpat, lai cik tas banāli neskanētu, taču attiecības veido 2 cilvēki un ja kāds sāk iet pa kreisi, tad vainīgi ir abi. ...arī es to apzinos...

21. Jul 2011, 16:57

Manējais mani krāpa virtuāli. Bija neskaitāmos iepazīšanās portālos. Dzinu prom vairākas reizes, bet nekā. Visu laiku piedevu...un viņš arī neuzskatīja virtuālās attiecības par krāpšanu.... Tad paliku stāvoklī...piedzima mazais... un tagad man vienkārši nav laika atkal ložņāt pa netu un meklēt vai viņš sēž tajos portālos. Viņš strādā, nes mājās naudu, auklē mazo, mums ir sekss... un mani neinteresē vai viņam kāda ir vai nē. Tikai šoreiz gan zinu, ja uzzināšu, ka ir..... Mūsu kopdzīve izbeigsies.

19. Jul 2011, 23:56

Godīgi sakot traki ir ar tiem večiem, ka nedomā par bērniem, jo šajā situācijā cietīs bērns. Bet vecis gan , piedod - priduraks!!!!

19. Jul 2011, 23:54

Pamēģini aizbraukt pie mammas nu tā lai būtu fiziski šķirti, lai mazliet apdomā, varbūt viņš vairs negrib attiecības bet nezin kā pateikt.

DaceT DaceT 19. Jul 2011, 21:56

solni6 tieši viņš bija tas kurš gribēja mazo. Bērniņš bija plānots un gribēts.

19. Jul 2011, 20:12

mana bērna tēvam, ir superīgs tēvs-zelta cilvēks, nezinu, kāpēc viņs pats tāds nav

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 20:11

superīgs džeks, ko lai saka. it sevišķi, ja viņam svarīgs vien sievietes ārējais izskats...

DaceT DaceT 19. Jul 2011, 20:11

Maan sāk likties ka šīs īpasības iedzimst no vecākiem. Tēvs viņam tāds pats.

19. Jul 2011, 20:05


shinoda4
ari manam berna tēvam ir 25 gadi, es pati esmu vecāka, vairs neesam kopā jo es no viņa atteicos, kaut ari gaidu viņa bērnu, kuram jāpiedzimst septembrī, man nevajag tādu virieti, kurš skraida pie citām, kaut gan saka pretējo

DaceT DaceT 19. Jul 2011, 20:05

norah tad jau spertu zemes gaisā. Tad es būtu viss pēc kārtas tikai ne normāla sieviete.

DaceT DaceT 19. Jul 2011, 20:01

solni6 tur jau tā lieta ka sex jau nu viņam nepietrūkst...neesmu jau mūķene😃

19. Jul 2011, 19:53

Piedod bet varu teik pēc pieredzes man biušajs vīrs arī 28gados bij kā puišelis! tagadējam vīram ir 37un mums ir 5mēm veca meitiņa, un viņš saka ka viņš tā nopietni sācis domāt ap 33gadiem, bet tas ir ļoti indeviduāli , ir pazīstams puisis kas savos 24 ir ļoti, pat ļoti nopietns. Piedod par izteicienu bet ir vecenes (tādas nevar nosaukt par sievieteim) kurām apsalūt neinteresē vai ir ģimene un bērni, viņām ieraugot jau tēviņu vāvere paliek slapja un domāšana aptumšojas! ciest tādas nevaru. Bet vecim arī vajadzētu ar koku pa muguru!

DaceT DaceT 19. Jul 2011, 19:29

Man iekšā viss pilns un īsti nezinu kā lai pareizāk rīkojas. Es nesaprotu kur iet mūsu attiecības. Grūtniecības laikā mans tā saucamais vīrietis brauca pie savas bijušās un ne jau lai pasēdētu pie kafijas krūzes...Protams, es visu uzzināju, sekoja nepatīkama saruna...It kā viss tika atrisināts un piedots. Pirms dzemdībām atkārtojās tas pats, nebija tikšanās...bet tās vēstules draugos, sms....Atkal tika piedots.
Kad piedzima mazais, likās ka viss ir mainījies. Bet te uzrodas vēl viena...Nu nezinu kā lai sauc tādas sievietes. Precēta , ar trīs bērniem. Nu viņiem laikam nekas nesanāca, jo piedraudēju ka izstāstīšu vīram. Bet vai tas bija to vērts, liekas ka pati sevi tikai pazemoju.
Vārdu sakot viņam ir vēl divas bez manis.

Kad kārtējo reizi nonācām pie sarunas, tad protams nemaz nemāk atbildēt par savu rīcību. Saka ka tas viņam tā impulsīvi sanākot. Viņš saka ka esot kopā ar tiem kas ir viņam mīļi un ja gribētu šķirties tad arī bērns viņu neaizkavētu. Vai tad tas ir attaisnojums?

Es nesaprotu ar ko gan domā šīs sievietes...Ko domā vīrieši es saprotu un ar ko domā arī ir skaidrs. Varbūt viņš grib brīvās attiecības? Viens no argumentiem ir tāds ka es vairs neizskatos tāda kā agrāk. Bet kā tad sievietei pēc dzemdībām būtu jāizskatās. Neesmu jau muca😤 Tad kad teicu lai pasēž ar mazo, es iešu skriet vai pavingrot tad viņam svarīgākas ir spēles draugiem.lv...
Lasu un pašai liekas ka runa iet par puišeli bet vīrietim jau 25 gadi.