āra apģērbs jaundzimušam ziemā

05. Nov, 10:42 Muuna Muuna

Sveika, māmiņas! Īpaši tās, kam mazuļi dzimuši aukstajos gadalaikos. Man tāda dilemma - nezinu vai un kādu iegādāties mazulim ziemas kombinezoniņu, ja mazais dzims decembra beigās. Tā kā visdrīzāk ar mazo āra pastaigas būs lielākoties ratos, tad esmu iegādājusies ļoti siltu dabīgās aitādas zīdaiņu konvertiņu, lai būtu pārliecināta, ka mazajam ārā patiešām nebūs auksti. Bet kādu kombinezoniņu lai pērk? Vai ir jēga pirkt biezu? Skatījos Chicco ir tādi termokombinezoni, bet maksā dārgi - 40 Ls. Varbūt pietiktu ar silta plīša kombinzonu? Kāda jums pieredze? :) Paldies jau iepriekš :)

rita123 rita123 07. Nov 2009, 10:40

ērika,mazo tak līdz -7 grādiem var vest ārā!!!!

06. Nov 2009, 23:39

ui, nu protams- tajaa kombinezonaa ieksaa 😃 kad izcucejaas, iznemu araa no kombisa- bij silta silta 😀
pie lielajiem minusiem gan klaju vel sedzinu virsu 😀

06. Nov 2009, 23:38

mums bij pagajusaja gadaa (ziemaa meitai bij pusgadins)- chicco termo. pirkam pa 25ls, tgd tadus pa 15 var dabut. lietotus.
bij ideali, mazaa -20 gardos cuceja araa 2-3h zekubiksees un bodijaa

Muuna Muuna 05. Nov 2009, 22:42

Sveika, māmiņas! Īpaši tās, kam mazuļi dzimuši aukstajos gadalaikos.
Man tāda dilemma - nezinu vai un kādu iegādāties mazulim ziemas kombinezoniņu, ja mazais dzims decembra beigās. Tā kā visdrīzāk ar mazo āra pastaigas būs lielākoties ratos, tad esmu iegādājusies ļoti siltu dabīgās aitādas zīdaiņu konvertiņu, lai būtu pārliecināta, ka mazajam ārā patiešām nebūs auksti. Bet kādu kombinezoniņu lai pērk? Vai ir jēga pirkt biezu? Skatījos Chicco ir tādi termokombinezoni, bet maksā dārgi - 40 Ls. Varbūt pietiktu ar silta plīša kombinzonu? Kāda jums pieredze? 😀
Paldies jau iepriekš 😀