ar ratiņiem veikalā

08. Sep, 10:39 Muuna Muuna

Sveikas māmiņas! Tā kā gaidu savu mazulīti drīz nākam pasaulē un esmu sagādājusi jau pirmo braucamrīku - ratus, iedomājos, ka neesmu dikti daudz redzējusi, ka tirdzniecības centros māmiņas ar ratiņiem braukātu. Vai nu tas notiek reti, vai arī kaut kā nav nācies redzēt. Kā jūs ar šo pasākumu tiekat galā? Vai iespējams apvienot ikdienas pastaigu ar iešanu uz veikalu? Vai, piem., braucat pa taisno pārtikas veikalā iekšā? :)

17. Oct 2009, 10:31

Es ar mazo, kad vēl tikai gulēja, negaju iekshā veikalos - mazo atstāju ārā ,lai kāds pieskata, njēmām vienmēr līdzi kādu rada gabalu vai omi...tagad, kad mazā paaugusies, lieku vinju tajos dzelzs iepirkuma stumjamajos ratinjos - tur var mazo iesēdināt, vinjai ljoti patik, un tad stumju pa veikalu un vinjai ir interesanti....😀😀😀

15. Sep 2009, 10:28

oooo... ja jau šādus tekstus dzirdu no māmiņām, kurām ir viens bērniņš, tad ko vajadzēs darīt man?! Man ir dviņi un visas jau drošvien zinam kādi izskatās vina bērna ratiņi un dvīņu-tā saucamā kariete.. 😃 (: tiem tur AUGŠĀ vajadzētu padomāt par māmiņu labklājību, nevis kā vēl kaut ko "aizbāzt sev aiz piedurknēm"..

10. Sep 2009, 21:44

uzņēmējiem arī vajadzētu padomāt par māmiņām ar ratiem, jo piemēram DROGAS veikalā ar ratiem vispār nav iespējams iebraukt, vienmēr viss piekrāmēts, un ar ratiem vienkārši nav iespējams tikt garām.

Muuna Muuna 08. Sep 2009, 10:39

Sveikas māmiņas!
Tā kā gaidu savu mazulīti drīz nākam pasaulē un esmu sagādājusi jau pirmo braucamrīku - ratus, iedomājos, ka neesmu dikti daudz redzējusi, ka tirdzniecības centros māmiņas ar ratiņiem braukātu. Vai nu tas notiek reti, vai arī kaut kā nav nācies redzēt. Kā jūs ar šo pasākumu tiekat galā? Vai iespējams apvienot ikdienas pastaigu ar iešanu uz veikalu? Vai, piem., braucat pa taisno pārtikas veikalā iekšā? 😀

27. Oct 2008, 12:54

kāpēc šos video nevar noskatīties?

01. Oct 2008, 15:14

man nerāda neviens raidījums...