Man ir 38 Maximas,8 Rimi un 2*10 Lukoil uzlīmes.Par 10 lukoil uzlīmēm var dabūt Dormeo spilvenu piemaksājot 5,95ls vai segu piemaksājot 14,95. Ja kādu interesē varam ko sarunāt.
Man ir 38 Maximas,8 Rimi un 2*10 Lukoil uzlīmes.Par 10 lukoil uzlīmēm var dabūt Dormeo spilvenu piemaksājot 5,95ls vai segu piemaksājot 14,95. Ja kādu interesē varam ko sarunāt.
ai, tas nebij domāts darījumam 😀
es tik nobrīnījos, ka uzlīmes pārdod!
zemenoga-kam tu
pārdod uzlīmes?
nju tad 2dien ari var man tiesi draugs brauks uz centru tad pieies panems lai man nav jabrauc.
taschinka-tad tu vel atdod uzlimes rimi?
mainu vai pārdodu maximas uzl.
o.k sarunats.
Jā,var arī tā.Kad es viņai iedošu tad došu ziņu,jo tas nebūs tik drīz,kad viņa atbrauks pie manis.Pa to laiku varbūt vēl sakrāsies uzlīmes 😉
es varetu preti sokaladiti atsutit.a tew stacija nebija pazinja varbut caur vinju var kka.nevajadzetu tad pa pastu.
simba21
man jau 15 rimi,pretī būtībā neko negaidu izņēmot,ka jāpērk marka un aploksne 😉
nevar pa pastu atsutit.varu preti kko dot.
Man ir Rimi kādas 9 varu atdot,bet esmu no Dobeles
kadai ir rimi uzlimes varu pret kko samainit.vai ja varat atdot.
vai kadai ir narvesen uzlimes?tur 1 uz uzlimes ir....?varbuut varu pret kko samainit?
Labprāt iegūtu rimi, un narvesen uzlīmītes, ja kādai pa ceļam gadās VEF tilts, vai valdemāra rimi utt😀
Varbūt kādai nākas būt vilcien stacijā? Tur strādā mana radiniece un tad varat tās Maximas iedot viņai?
Speciāli jau nekrāju tās uzlīmes,bet tā kā jau 38 un pietrūkst tik maz,tad zēl tās.
es ar varu atdot 9maximas uzlimes.
a tad jau jauki es kengaraga dziwoju.tad jau kadu dienu varam saskrieties.
taschinka-es riga dobele man talu.pa pastu tad japerk konverts
zaneted-kur tju atrodies?man vajadzetju rimi uzlimes ja atdod.
simba21
es Dobelē un kur tu?bet vienu reizi samainījos pa pastu,viena otrai sūtījām.
man ir 9uzlimes kur tju dziwo?
man vajadzīgas 12 Maximas
simba21
Labprāt mainu pret Rimi
VARU APMAINIT PRET RIMI.
MAN ARI IR MAXIMASUZLIMES VARU ATDOT.
varbūt kādai ir liekas Maiximas uzlīmes un var tās atdot.
Man ir 38 Maximas,8 Rimi un 2*10 Lukoil uzlīmes.Par 10 lukoil uzlīmēm var dabūt Dormeo spilvenu piemaksājot 5,95ls vai segu piemaksājot 14,95.
Ja kādu interesē varam ko sarunāt.