Ādas problēma.

25. Nov, 12:59 DaceT DaceT

Kad paliku stāvoklī - starp pirkstiem sametās mazas ūdeņainas pumpiņas, kas šausmīgi niezēja, visādi cīnījos - uzvarēju ar jodu. Tagad pagājis labs laiks un atkall tā pati vaina klāt - tikai šoreiz uz pirksta, pie naga - ziedu to pašu jodu, apedzināju ādu, tad sadzija it kā, bet te ar lielu vilni viss atpakaļ - bet šoreiz nevis pumpas, bet tādi pūslīši. Tā niez ka viss jau jēls arī jods vairs nelīdz. Pie dermatologa pierakstījos, bet jāgaida gandrīz mēnesis rindā, cita šajā pilsētelē nav. Lai nekasītos ziedu pretniezes balzamu, ja k-ko daru tad velku cimdus - bet nekas nelīdz. Varbūt šeit kāda var ieteikt ko iesākt, varbūt bijis kas līdzīgs?

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 17:39

ā nu dupsim mums ir sudocrem un pioktanīns. tas gan viss.

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 17:38

Bēbim ir tikai mazgāšnas līdzeklis Jonsons baby, un essex hydra losjons un viss. Salvetes nelietoju vairs nekādas, jo no tām alerģija ir mazajam.

sisis vienīgais tad jāizolē k-kā tas pirksts no saskares ar mazo. Katrā ziņā mēģināšu k-ko darīt😀 paldies meitenes😀

25. Nov 2011, 17:33

ta ziene ir ari pret alergiju, jo man sakuma neizskatijas pec kaska un noteica, ja bus alergija ari palidzes! vienigi vina ir loti kimiska un nebutu labi, ja nonaktu saskare ar mazo!

princesemince princesemince 25. Nov 2011, 17:32

bet bērnam neko nelieto? mitrās salvetes, pūderus, eļļas u.tml?

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 17:31

Tieši tādēļ es visu daru ar cimdiem, nekādus kosmētiskos līdzekļus nelietoju. Pret pulveri man alerģija kā tāda ir, bet tad man plankumi sarkani metās un viss. Neko citu ar rokām negrābstu.

princesemince princesemince 25. Nov 2011, 17:26

pārskatīji savu un bērna kosmētisko līdzekļu plauktiņu? kā ar sadzīves ķīmiju? trauku mazgāšanas līdzekli?

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 17:24

Nu ir tikai uz pirksta un mēnesi pusotru jau, nekur citur nekas nemetās. Kad biju stāvoklī arī bija visu laiku vienā vietā. Vecmāte teica, ka kašķis tas nav, drīzāk alerģija. Kad bija gadi 15 laikam arī kas tāds bija, tad izraxtīja kkādu smēri ko aptiekā uz vietas gatavo...Tad teica ka vitamīnu trūkums. Pie daktera rinda tāpat jāgaida , bet gribās vismaz k-kā to situāciju uzlabot.

Tā ziede gan laikam ir uz receptēm.

25. Nov 2011, 17:15

atvainojos SOKLA=SKOLA 😀

25. Nov 2011, 17:15

gunita5555, es kadus 10 gadus atpakal sokla dabuju kaski, un vins sakas parasti starp pirktiem uz rokam, tad pa rokam aiziet lidz vederam, gurniem, kajam un pedam!!! man talak par rokam netika, jo tresaja diena aizskreju pie dakteres!

25. Nov 2011, 16:50

ta ziede kas ir kaskim saucas BENZOTAL! tas tiesam izklausas pec kaska un nebutu labi, ja aplipinatu mazo, ta ir briesmigi lipiga slimiba!

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 13:10

Paldies princesemince gan aptiekā zinās, kas tas par līzekli😀

princesemince princesemince 25. Nov 2011, 13:09

man ļoti sen bija kaut kādi izsitumi uz ādas ar tādiem ūdeņainiem pūslīšiem, kas arī nenormāli niezēja, bet kašķis nebija, Saldus dermatologs-venerologs (bija poliklīnikas 3.stāvā tāda sieviete) vispār neko prātīgu nepateica. izmēģināju to šķidro līdzekli (nepakam neatceros nosaukumu), pārgāja.

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 13:07

Tiešām jāpamēģina, es tak to pirkstu nokasīšu līdz kaulam. Tas tik šausmīgu diskomfortu rada.Ja arī tas būtu kašķis, pilnīgi nesaprotu kur es viņu varētu dabūt...

princesemince princesemince 25. Nov 2011, 13:02

es nesaku, ka Tev ir šī slimība, bet aptiekā var iegādāties tādu šķidro līdzekli, kas domāts kašķim - izmēģini, sliktāk jau toč nebūs.

DaceT DaceT 25. Nov 2011, 12:59

Kad paliku stāvoklī - starp pirkstiem sametās mazas ūdeņainas pumpiņas, kas šausmīgi niezēja, visādi cīnījos - uzvarēju ar jodu. Tagad pagājis labs laiks un atkall tā pati vaina klāt - tikai šoreiz uz pirksta, pie naga - ziedu to pašu jodu, apedzināju ādu, tad sadzija it kā, bet te ar lielu vilni viss atpakaļ - bet šoreiz nevis pumpas, bet tādi pūslīši. Tā niez ka viss jau jēls arī jods vairs nelīdz.
Pie dermatologa pierakstījos, bet jāgaida gandrīz mēnesis rindā, cita šajā pilsētelē nav. Lai nekasītos ziedu pretniezes balzamu, ja k-ko daru tad velku cimdus - bet nekas nelīdz. Varbūt šeit kāda var ieteikt ko iesākt, varbūt bijis kas līdzīgs?