...

20. Oct, 02:05 DaceT DaceT

Esmu stāvoklī ...šobrīd ir 12 nedēļas. Un puiša tēvocis mums abiem cenšas iestāstīt, ka sex nu nevar būt nekāda gadījumā, jo tas redz kaitējot mazulim, man nedrīkst krāsot matus un vai tiešām lai izietu laukā man ir jāietūcās 5 džemperos un 5 biksēs. Tas viss man liekas mazliet muļķīgi,jo skatoties uz citām grūtniecēm, viņas nebūt nav satūcījšās daudzos apģērba gabalos, bet tieši cenšas izskatīties skaistas. Vai tik tie nav vecmāmuļu uzskati par grūtniecību? Man tā ir pirmā grūtniecība, un man tas viss ir jauns, tāpēc gribētos zināt ko par to domā jau pieredzējušas māmiņas:)

02. Nov 2010, 12:51

Galvenais gerbies ta lai mugura nav plika,lai neapsaldetu nieres,tiko pati tam izgaju cauri..brr briesmigi.
Ar sexinu gan var nodarboties manuprat,es piemerm nevaretu iztikt un mans draugs tapat 😃

21. Oct 2010, 17:56

neklausies, ko tēvocis saka!
viņš runā vistīrākās muļķības.

protams, Tev vairāk jādomā, ko drīkst un ko nedrīkst, bet nevajag jau pārspīlēt.

20. Oct 2010, 18:34

Faktiski dzivoju tapat ka pirms grutniecibas ( ar daziem iznemumiem,piemeram, vispar nelietoju alkoholu u.tml.). Eju pie friziera, neesmu mainijusi savus gerbsanas ieradumus. Grutnieciba pasai ir vieglaka, ja Tu sevi noskano, ka ta nav slimiba.

DaceT DaceT 20. Oct 2010, 14:05

Esmu stāvoklī ...šobrīd ir 12 nedēļas. Un puiša tēvocis mums abiem cenšas iestāstīt, ka sex nu nevar būt nekāda gadījumā, jo tas redz kaitējot mazulim, man nedrīkst krāsot matus un vai tiešām lai izietu laukā man ir jāietūcās 5 džemperos un 5 biksēs. Tas viss man liekas mazliet muļķīgi,jo skatoties uz citām grūtniecēm, viņas nebūt nav satūcījšās daudzos apģērba gabalos, bet tieši cenšas izskatīties skaistas. Vai tik tie nav vecmāmuļu uzskati par grūtniecību? Man tā ir pirmā grūtniecība, un man tas viss ir jauns, tāpēc gribētos zināt ko par to domā jau pieredzējušas māmiņas😀