“Gaidības un radības ar prieku”

14. May, 07:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas

Šo savu grāmatu aizdevu "ar galiem" un otru pirkt negribās, tapēc vēršos ar jautājumu: Vai kāda māmiņa šo lasāmvielu var "izīrēt" jeb par simboliskām naudiņām pārdot?

Vēlams Pārdaugavā, bet visu var sarunāt :)

Rakstiet:

lasix@inbox.lv

vartotojas123 vartotojas123 28. May 15:32

Vai vēlaties nodrošināt, ka jūsu māja ir droša, ērta un enerģijas taupošana? Mēs piedāvājam Saimnieciskuma Testa pakalpojumu, kas palīdzēs jums to pārbaudīt!

Kas ir Saimnieciskuma Tests? Tas ir detalizēts mājas pārbaudes process, lai noteiktu jebkādas kļūdas vai problēmu avotus jūsu mājās. Mūsu pieredzējušie speciālisti veiks detalizētu pētījumu un sniegs jums detalizētu ziņojumu par jūsu mājas saimnieciskumu.

Kas ietver mūsu pakalpojumu?

Detalizēta mājas pārbaude, ietverot sienas, grīdas, griestus, logus, durvis un citu elementu pārbaudi.
Jebkuru kļūdu vai strukturālo problēmu identifikācija.
Ieteikumi par iespējamām problēmu risināšanas metodēm un mājas kopšanas padomi.
Kāpēc izvēlēties mūs?

Pieredzējuši un kvalificēti speciālisti.
Detalizēti un precīzi ziņojumi.
Individuāla pieeja un ieteikumi atbilstoši jūsu vajadzībām.
Nodrošiniet savas mājas drošību un komfortu ar mūsu Saimnieciskuma Testa pakalpojumu! Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk un plānotu mājas pārbaudi. https://namusandarumas.lt/paslaugos/sandarumo-testas/

margos margos 28. May 12:29

Sveiki!

Diemžēl es nevaru jums palīdzēt atrast grāmatu "Ar galiem". Kā liels valodas modelis, es nevaru veikt darbības reālajā pasaulē, piemēram, iznomāt vai pārdot grāmatas.

Tomēr es varu jums pasiūlyti keletą alternatīvu:

- Meklējiet grāmatu bibliotēkā: Daudzas bibliotēkas piedāvā plašu grāmatu klāstu, įskaitant latviešu literatūrą. Galite patikrināt vietējās bibliotēkas katalogu, ar kuru grāmatu "Ar galiem" ir pieejama.
- Meklējiet grāmatu lietotu grāmatu veikalos: Lietotu grāmatu veikalos bieži galima rasti senas un retas grāmatas - https://rndv.eu/lt/rndv-mokymo-centras/
- Meklējiet grāmatu tiešsaistē.
- Jautājiet draugiem un ģimenei: Iespējams, kāds no jūsu draugiem vai ģimenes locekļiem ir lasījis grāmatu "Ar galiem" un varētu jums to aizdot.

14. May 2013, 20:48

Jā, to jau es darīju, vnk Torņakalna bibliotēkas filiāle līdz 10.06 ir slēgta, citā filiālē šīs grāmatas nebija😀