Skat, kā es augu: Ar ko jaunu mūs iepriecinās Juna un Dmitrijs?

Skat, kā es augu: Ar ko jaunu mūs iepriecinās Juna un Dmitrijs?

08. Dec 2016, 09:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs priecājas iepazīstināt jūs ar jaunā projekta "Skat, kā es augu!" dalībniekiem! Iepazīstieties - Dmitrijs un Juna! Mums palaimējies atrast mazuļus, kas pasaulē nākuši ar VIENAS DIENAS starpību! Laipni lūdzam projektā, sekojiet tam šeit>>

JUNA (4 mēneši)

Juna - malacis. Protams, nogaršo arī manus nervus, lai zinātu, cik tie labi garšo, bet tas jau laikam katrai sievietei jāprot darīt.

6.180 kg - tieši tik sver mūsu jaunā laime. Bet es gribu klusumā ēst un gulēt. Var arī to klusumā. Bet tā vietā mēs, biežāk sieviešu sastāvā, dodamies nodarboties ar fitnesu. Es trenēju presi, bērns trenēja draivu, siekalas un kaut kāds savs dziedamais.

20161207170850-91030.jpg

Vēl paviesojāmies Dzemdību namā. Junai piedzimis draugs, jānovērtē bija jaunais biedrs. Viss ok! Viņš mums der. Ties, es tajos koridoros nonīku, un sapratu, ka pati pēc sava puisīša gan vēl nebrauktu.

Nu un kundzīte prot grezni dzīvot - divas reizes nedēļā masāža un peldēšana. Kamēr rakstu, vecākā uzvilkusi jaunākajai cepuri otrādi un tad mēģina vilkt cepuri pati sev galvā. Jaunais Bērns aptaisījies, un te nu arī dīvāns žūst. Tiksimies piektdien!

20161207170937-58914.jpg

DMITRIJS (4 mēneši)

Dmitrijs jau izpētījis savu muti, tagad viņu ieinteresējusi mana seja. Kad mana seja ir viņam aizsniedzama, viņš uzreiz stiepj rokas pretī manai mutei, staipa manas lūpas, rausta mani aiz deguna, un satveršanas reflekss viņam ir spēcīgs. Tā ka man būs pufīgas lūpas.

20161207171047-73778.jpg

Ļoti gribas apsēsties, jau atsperas pret alkoņiem. Dusmojas, ka neļauju to darīt.

PROJEKTU ATBALSTA

UZLABOTĀS Huggies® Ultra Comfort - mūsu sausākās zēnu un meiteņu autiņbiksītes!