VIDEO: Māmiņu vingrošanas kustība Momyfit

20. Apr 2015, 10:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu – māmiņu ikdienas nodarbes vairāk vai mazāk ir saistītas ar mazuli, īpaši bērniņa pirmajā dzīvs gadā – aprūpe, barošana, došanās ikdienas pastaigās un tā vien šķiet, ka nekam citam laika neatliek. Domāju, lielākoties māmiņas piekritīs, ka pēc mazuļa nākšanas pasaulē tik ļoti gribās atgūt iepriekšējos apmērus, sajust, kā spēks atgriežas, taču atrast laiku ikdienas fiziskām nodarbēm pienākumu virpulī izdodas retai no mums. Tāpēc ir jāizmanto tas laiks, kas mums dots un iespējams došanos ar mazuli pastaigā var apvienot ar fiziskām aktivitātēm – mazulis būs bijis svaigā gaisā un mēs pabijušas tik ļoti nepieciešamajā treniņā. Izrādās šāda iespēja jaunajām māmiņām ir – to dēvē par kustību Momyfit, kurā tiekas jaunās māmiņas ar mazuļiem ratos un vingro. Šīs kustības aizsācēja ir fitnesa trenere Vero, kura arī ir jaunā māmiņa.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kā aizsākās šī māmiņu fitnesa kustība, kā arī, iepazīsties ar Vero Kim fitnesa treneri Emīlijas māmiņu, kas mums par šo visu pastāstīs vairāk
  • uzzini, kā sākas parasti māmiņu treniņš katrā pilsētā vai pilsētas rajonā
  • uzzini, kā arī tu vari pievienoties māmiņu fitnesam!

Momyfit trenņi, īpaši gada siltajos mēnešos, notiek katru dienu – pāris reizes nedēļā sportošanas vieta ir Mežaparks, māmiņas tiekas arī Uzvaras parkā un Valdlaučos un nu jau kādu laiku arī Tukuma māmiņas ir pievienojušās šai kustībai.

Pievienojies māmiņām Facebook vietnē!

Māmiņu Klubs