Māmiņu Klubā ATVERAM Adventes kalendāru: gaidīsim svētkus kopā!

Māmiņu Klubā ATVERAM Adventes kalendāru: gaidīsim svētkus kopā!

01. Dec 2013, 12:05 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vai Tu jūti? Vai Tu dzirdi? Skan jau Ziemassvētku zvani! Šķiet reizē ar pirmo lodziņu Adventes kalendārā māja sāk smaržot pēc piparkūkām, mandarīniem, egļu skujām un tā vien gribas ieslēgt Ziemassvētku mūziku, lai apkārt valdītu jautrība, siltas emocijas. 

Ticam, ka starp mums, Māmiņu Kluba māmiņām, daudzām šie Ziemassvētki būs īpaši- kāds pirmo reizi sagaidīs svētkus topošās māmiņas statusā, vēl kādam mazulītim būs pirmie svētki ar pirmo pucēšanos. Būs arī bērni,kuri jau paši skaitīs dzejoļus, dziedās dziesmas un rādīs citus priekšnesumus pie eglītes. Aizkustinājums, saviļņojums un lepnums par mūsu bērniem. Bet līdz tam vēl nedaudz jāpagaida. Un ziniet? Mēs gribam gaidīt ar jums kopā!

Tāpēc katru dienu līdz pat Ziemassvētkiem šajā sadaļā atradīsiet ko īpašu sev- vai kādu pantiņu, vai kādu ieteikumu gatavojoties Ziemassvētkiem, vai varbūt kādu īpaši izmeklētu recepti vai ieteikumus,kā iesaiņot dāvanu!

Arī Tu vari iesaistīties šīs sadaļas veidošanā, ja ir tāda vēlēšanās - vari sūtīt savu padomu, knifiņu par Ziemassvētku tēmu uz kristine@maminuklubs.lv un, iespējams, jau rīt ieraudzīsi to šajā sadaļā:Adventes kalendārs.

Ienāc katru dienu www.maminuklubs.lv, kur līdz Ziemassvētkiem atradīsi interesantas idejas, noderīgus padomus, konkursus, kur ideju krātuvīti varēsi papildināt arī TU!

20131128104642-30116.jpg

Vēlies papildināt Ziemassvētku gaidīšanas ideju krātuvīti ar mums?

- Iesūti savu blogu šeit

- Izvēlies rubrikas Bēbītis/ Mazulis/ Pirmsskola un tagus Ziemassvētki, Svētki un Adventes-kalendārs

BALVA

Māmiņu Klubs parādā nepaliks! Jau atgriežoties no lielajām brīvdienām, 6.janvārī, noskaidrosim laimētāju,kas saņem ielūgumu VISAI ģimenei uz izrādi Latvijas leļļu teātri pēc pašu izvēles!

20131128105857-89486.jpg

ESIET RADOŠI UN GAIDĪSIM SVĒTKUS KOPĀ!

Ar mīlestību, Kristīne