Huggies® mitrās salvetes- glābējs №1 pavasarī un vasarā

Huggies® mitrās salvetes- glābējs №1 pavasarī un vasarā

25. May 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu mitrās salvetes var izmantot vienmēr un visur: pastaigas laikā, bērnu dārzā, ceļojumā, poliklīnikas apmeklējuma laikā. Visur, kur nav ātras un tūlītējas piekļuves ūdenim. Tāpēc jaunajai māmiņai bez mitrajām salvetēm neiztikt. Bērnu mitrās salvetes ne tikai aizsargā, bet arī attīra mazuļa ādu, ļaujot tai izvairīties no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Pie tam, tas ir lielisks veids, kā mazuli pieradināt pie tīrības. Un, lai bērni ar prieku lietotu mitrās salvetes, Huggies® piedāvā lielisku dizainu, skaistus iepakojumus, kā arī - atšķirīgas mitrās salvetes ikviena mazuļa gaumei!

Kuru veidu izvēlēsies Tu?


HUGGIES® Pure jaundzimušajiem

2


Visas HUGGIES® mitrās salvetes satur 95% ūdens.

Tās nodrošina dabisku mazuļa ādas attīrīšanu. 65 % salvešu sastāvā ir dabiskas šķiedras. Kokvilnai līdzīgais materiāls ļoti maigi atttīra jaundzimušā ādu! Šīs salvetes nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.

Tāpēc HUGGIES® Pure būs lieliska izvēle pirmajam mazuļa pūriņam un īpaši piemērotas tieši jaundzimušo ikdienas apkopei. Gatavojoties uz dzemdībām, neaizmirsti tās ielikt līdzi dzemdību somā kopā ar pirmajām Huggies® Newborn autiņbiksītēm.

HUGGIES® Natural Care īpašai ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

1

 

HUGGIES® Natural care ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

Huggies Natural care salvetes ir bagātinātas ar alveju un vitamīnu E - vielām, kas labi aizsargā un rūpējas par jutīgu ādu, tāpēc noderēs māmiņām, kuras īpaši vēlas pasargāt mazuļa ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.  Alveja jau gadu tūkstošiem ir lietots kā ārstniecības augs, kura sastāvā esošās aktīvās vielas tiek veiksmīgi izmantotas ādas kopšanā, jo rada pretiekaisuma efektu. Savukārt E vitamīns ir zināms kā spēcīgs antioksidants, kas pasargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

HUGGIES® Natural care mitrajām salvetēm ir viegli reljefēta struktūra, kas nodrošina maigu un efektīvu mazuļa ādas attīrīšanu. Salvetēm piemītošais vieglais aromāts padarīs bērna ādu svaigi smaržojošu!

Izmanto Huggies® mitrās salvetes ar alveju bērna ikdienas aprūpē - rīta higiēnā un autiņbiksīšu zonas kopšanā!

20140407123033-21892.jpg

Kas vēl tev jāzina par mitro salvešu izmantošanu?

• Pasargā mitrās salvetes no izžūšanas, katru reizi pēc to lietošanas, rūpīgi aizverot iepakojumu.

• Neuzglabā mitrās salvetes tiešos saules staros vai elektroierīču, sildītāju tuvumā.

• Neatstāj mitrās salvetes tur, kur tām viegli var piekļūt bērni vai mājdzīvnieki.

• Neizmanto mitrās salvetes, ja uz mazuļa ādas ir kādas iekaisuma pazīmes.

• Nemet mitrās salvetes tualetes podā, tās nešķīst, lai arī satur ļoti daudz ūdens.

• Neaizvieto ar mitrajām salvetēm ūdeni pilnībā!

*65% celuloze

Pašreiz nav iespējams komentēt