FOTOreportāža: kā mēs diskutējām par māmiņu apģērbu krūts ēdināšanas laikā un degustējām Index Caffe māmiņu ēdienkartes piedāvājumu

FOTOreportāža: kā mēs diskutējām par māmiņu apģērbu krūts ēdināšanas laikā un degustējām Index Caffe māmiņu ēdienkartes piedāvājumu

08. Sep 2014, 14:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad māmiņa pirmo reizi rokās tur savu jaundzimušo, nekas nav svarīgāks kā māmiņa pati un jaundzimušais. Jau pirmajās stundās un dienās, kad māmiņa uzsāk bērniņa barošanu ar krūti, aktualizējas jautājums par apģērba izvēli: vajag vai nevajag speciālizēto apģērbu. Cik ērti ir mazuli pabarot, ar to, kas jau mugurā un vai tiešām vienīgais ir komforts, kas mums svarīgs?  Kleitas, topi, barošanas krūšturi.... ir piedāvājumā, bet vai ar to ir gana lai atklātu arī māmiņas personību, tas paliek katras jaunās sievietes pašas meklējumu un izvēles ziņā.

Arī Māmiņu Klubs ir par krūts ēdināšanu un pēdējā laikā arvien biežāk tieši pašas māmiņas runājušas par to, ka arī viņām ērti šķiet ne tikai īpašie krūts barošanas krūšturi, bet arī apģērbi, kas paredzēti krūts ēdināšanas laikam, sniedzot to komfortu un diskrētumu, kas jaunajām māmiņām nepieciešams arī ārpus mājas barojot mazulīti. Tā kā šī tēma izraisījusi ne vienu vien diskusiju mūsu Māmiņu kluba lapā, sadarbībā ar jaunā zīmola Silk&milk veidotāju dizaineri Diānu Urtāni nolēmām māmiņām sarīkot diskusijas rītu.

Piektdienas priekšpusdienā mūsu omulīgā kompānija tika uzņemta Index Caffe, Panorama Plaza, Lielirbes ielā 17a, kur reizē ar mūsu diskusiju par apģērbiem krūts ēdināšanas laikā, nogaršojām un degustējām Index Caffe māmiņu ēdienkarti.

Sanākušo bariņā bija gan topošā māmiņa, kura mazulīti vēl tikai sagaidīs, izklāstot savu viedokli par to, kā viņai šķiet,  kā būs tad, kad mazulītis būs jau sagaidīts. Bija arī māmiņas ar krūts ēdināšanas pamatīgu bagāžu vairāku mēnešu garumā un bija arī māmiņas, kuras mazulīti baro vien 2 mēnešus.

Sarunas laikā atklājās dažādi interesanti fakti: gan tas, kā māmiņas izvēlas krūts ēdināšanas apģērbus, gan tas, kāda audumu vai dizaina elementu klātesamība ir svarīga. Māmiņām bija iespēja ieskatīties un ar saviem viedokļiem piedalīties topošajās Silk&milk kolekcijās.

Draudzīgi tērzējot un cienājoties ar bezkofeīna kafiju, saldajiem, kokteiļiem un bezglutēna cepumiņiem, kas pašreiz piedāvājumā kā māmiņu ēdienkartes sastāvdaļa Index Caffe, laiks pagāja nemanot!

Kā solījām, bija arī pārsteigumi! Māmiņa Agnese, kurai krūts ēdināšanas pieredze nesen tik sākusies, tika pie tirkīzzilās kleitas, kas būs ērta gan ikdienā, gan izejmos pasākumos kopā ar meitiņu, neradot neērtības barojot mazulīti ar krūti. Noslēdzot diskusiju sapratām, ka krūts ēdināšanas apģērbs ir neatsverama jaunās māmiņas ikdienas sastāvdaļa!

Šī diskusija aizsāka jaunu tematu arī Māmiņu Klubā rubrikā "Kreatīvi,praktiski, mūsdienīgi"! Drīzumā jau jauns konkurss tepat portālā!

Paldies par gardajām uzkodām Index Caffe!

Māmiņu Klubs

Fokusgrupa notika sadarbībā ar

20140826090054-62100.jpg

20140908121642-65150.jpg

20140908122627-74137.jpg