Pirmoreiz Latvijā! 30. decembrī  Disney Jaungada dāvana rīdziniekiem un Rīgas viesiem – slavenais animācijas šovs “Ledus sirds”.

Pirmoreiz Latvijā! 30. decembrī Disney Jaungada dāvana rīdziniekiem un Rīgas viesiem – slavenais animācijas šovs “Ledus sirds”.

Pasaules izklaides biznesa līdere Volta Disneja kinostudija ielūdz mūs uz grandioziem svētkiem visai ģimenei: pašā Vecgada svētku priekšvakarā “Arēna Rīga” gaidīs kā mazus, tā lielus animācijas filmas “Ledus sirds” cienītājus. 

Šie svētki sola milzum daudz līksmības, prieka un patiešām neaizmirstamus iespaidus. “Disney” šovs “Ledus sirds” vērs durvis jau divas stundas pirms izrādes sākuma, lai skatītāji paspētu kā nākas izbaudīt svētku gaisotni un burvību, visus tiem sagatavotos pārsteigumus un izpriecas: piedalīties jautros konkursos un saņemt dāvanas un balvas, apmeklēt Jaungada saldumu un rotaļlietu tirdziņu, nobildēties kopā ar iemīļotajiem varoņiem un paveikt vēl daudz, daudz, daudz ko citu. Īpaši gandarīti būs visīstākie “Ledus sirds” fani – viņus gaida tikšanās ar pavisam īstu līksmo ziemeļbriedi Svenu, vienu no spilgtākajiem visiem mums tik mīļās multfilmas varoņiem!

Taču vislielākā dāvana, protams, būs pati slavenā animācijas filma “Ledus sirds” – uz Latvijas lielākā kinoekrāna, ar fantastiskiem specefektiem un grandiozu dzīvo muzikālo pavadījumu, ko nodrošinās 70 orķestra mūziķi un dziedātāji. Šogad “Ledus sirds” atzīmē savu 10 gadu jubileju, kura sakritusi ar citu ļoti nozīmīgu gadskārtu – Volta Disneja kinostudijas simtgadi. Un šādu divkāršo jubileju vienkārši nedrīkst palaist garām nenosvinētu!

Animācijas filmas “Ledus sirds” idejai pamatā likts Hansa Kristiāna Andersena pasakas “Sniega karaliene” sižets, to pielāgojot mūsdienu publikas uztverei un modernās dzīves reālijām. Galvenie filmas varoņi – princese Anna, viņas uzticamais biedrs Kristofs un ziemeļbriedis Svens – dodas meklēt Annas vecāko māsu Elzu, kura uzlikusi valstij ledus lāstu. Pa ceļam viņi tiksies ar mistiskiem troļļiem, iepazīsies ar apburošo Sniegavīru Olafu, kāps kalnos, kuru virsotnes ir stāvākas par Everestu, un iemācīsies saredzēt maģisku burvību ik sniegpārsliņā. 2013. gadā “Ledus sirds” nekavējoties kļuva par kino nomas līderi, daudzi kinokritiķi to atzinuši par labāko “Disney” animācijas filmu 21. gadsimtā. Filma ir ieguvusi neskaitāmas balvas, tostarp uzvarējusi divās “Oskara” nominācijās, bet slavenā Elzas dziesma “Let it Go” izcilās Brodveja  aktrises Idinas Menzeles izpildījumā ir kļuvusi par nemirstīgu pasaules mēroga hitu.

Grandiozais šovs “Ledus sirds”, ko Latvijas publika varēs skatīt 30. decembrī “Arēnā Rīga”, liks mums aizmirsties Disneja pasakas burvībā kopā ar tās varoņiem, papildinot visiem mīļo multeni ar dzīvās mūzikas spēku. Šī būs izcila svētku dāvana gan maziem, gan lieliem skatītājiem – gatavojieties jaunam, aizraujošam un neaizmirstamam kino piedzīvojumam!

Nepalaidiet garām iespēju kļūt par šo svētku maģijas līdzdalībnieku! Pievienojieties mums, un līksmie kopā pavadītie brīži kļūs par brīnišķīgām atmiņām visai ģimenei!