Pirmā un uz doto brīdi vienīgā kāzu pakalpojumu izstāde Jelgavā ‘’BalticWedding expo’’

Pirmā un uz doto brīdi vienīgā kāzu pakalpojumu izstāde Jelgavā ‘’BalticWedding expo’’

26. Jan 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jelgavā pirmo reizi tiek sapulcināti labākie kāzu pakalpojumu sniedzēji, kas labprāt piedāvās līgavām savus pakalpojumus, dalīsies ar padomiem, ieteiks un palīdzēs saplānot līgavām savu kāzu dienu.

Pasākums  notiks ļoti nozīmīgā vietā, tas ir Ģ.Eliasa vēstures un mākslas muzejs , kas ar savām greznajām telpām un šarmu radīs īstu baudu apmeklētājiem.

Izstādē būs iespēja iepazīties ar kāzu aģentūru piedāvājumiem,tādām kā ‘’Crystal Events’’ , ‘’Art off weddings’’  nobaudīt vietējo ēdinātāju ēdienus no ‘’Silva’’ , ‘’Mājas cienasts’’  un arī ‘’Caramelle’’ palīdzēs  izvēlēties kāzu kūku .Būs iespēja  aplukot kāzu kleitas no saloniem, fotogrāfu darbus ,kāzu ielūgumus, svinību vietas un dekorāciju nomas iespējas savai dienai!

Izstādes dalībnieki var būt ne tikai līgavas, jo arī kāzu viesi atradīs sev interesantas idejas dāvanām.

Jelgavā šāds pasākums, kā kāzu zistāde, ir laba iespēja topošajām līgavām ieraudzīt tik tiešām savas jomas labākos speciālistus vienuviet un klātienē!

Mēs piedāvājam unikālu iespēju līgavām pierakstīties uz līgavu diskusijām, kas notiks neformālā gaisotnē, ar kafijas tasi, kur mēs, meitenes, apspriedīsim mums aktuālas tēmas, kas saistītas ar kāzām. Mēs dalīsimies pieredzē, pie mums atnāks nu jau esošās sievas, kas pastāstīs par savu pieredzi plānojot savu kāzu dienu. Tās būs iedvesmas pilnas un noderīgas sarunas uz kurām es ieteiktu pieteiksties ik vienai līgaviņai!

Izstādes norises laiks ir 2015.gada 22. Februāris, jau sakot ar pulkstens 10.00 līdz 17.00, Jelgavā, Akadēmijas ielā 10, Jelgavā. Ieeja ir bezmaksas.

Vēlos informēt, ka līgavām, kas ir pieteikušās uz līgavu diskusijām būs iespēja vinnēt kāzu grāmatu un 50.00 eiro vērtu dāvanu karti savam kāzu ceļojumam( ārpus Latvijas, jeb tepat Latvijā) pēc izvēles. Kā arī iespēja vinnēt atlaidi kāzu fotogrāfa pakalpojumiem 50.00 eiro vērtībā!

Pieteikties diskusijām iespējams: filmstudio@inbox.lv  - sūtot savu vārdu uzvārdu, kāzu datumu.

Es kā organizators vēlos pateikt, ka izstādes laikā būs iespēja redzēt kāzu tērpu modes skates, vakartērpu modes skates, dzirdēt priekšnesumus no dziedātājas Līvas Dumpes un redzēt darbā kāzu dj Māri Laizānu, degustēt un baudīt labu un svinīgu gaisotni visas dienas garumā.

Esat laipni aicināti!!!

www.balticwedding.lv