Tiek komplektēta novembra grupa Topošo vecāku skolas nodarbībām

Tiek komplektēta novembra grupa Topošo vecāku skolas nodarbībām

04. Oct 2009, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecības laiks ir brīnīšķīgs laiks sievietes dzīvē, kad var veltīt laiku sev un domām par gaidāmo mazuli. Māmiņu Klubs aicina topošos vecākus- gan māmiņas, gan tētus- apmeklēt Topošo vecāku skolas nodarbības, lai iegūtu zināšanas un zīmodziņu ģimenes dzemdībām.

 

Kopumā vienai grupai ir 4 lekcijas, kurās varēs iegūt gan zināšanas, gan dāvanas, gan galu galā- jaukas paziņas, jo vecāku skolas grupiņas ir mazas- līdz 10 pāriem.

 

Kursus vada vecmāte Inese Kampusa, neonataloģe Dr. Ieva Tauriņa, psiholoģe Diāna Zande! Kursi notiek Māmiņu Kluba telpās, Rīgā, Vīlandes ielā 1-9. Darba dienās plkst.18.00  -20.00.

 

Skaties, kādas dāvanas saņems kursu beidzēji!

Māmiņu Kluba Videožurnālus DVD par dzemdībām un jaundzimušo:

{pic:1}

HUGGIES Newborn Starter Kit kasti ar pirmajām autiņbiksītēm jaundzimušajam, mitro salvešu lielo iepakojumu un mīkstām kokvilnas zeķītēm!

{pic:2}

Philips Avent krūts zīdīšanas komplektu:

{pic:3}

Pie citām dāvanām būs arī ievērojams atlaides kupons cilmes šūnu uzglabāšanai no www.nabassaite.lv:

{smallpic:4}

Māmiņu kluba lekcijas veidotas pēc principa - mazas grupas un daudz iespēju uzdot individuālus jautājumus speciālistam. Pats galvenais mērķis, lai vecāki uz dzemdībām dotos pēc iespējas sagatavotāki un drošāki par savām spējām un tiesībām.

 

Māmiņu Klubu Baltijas valstīs atbalsta autiņbiksītes HUGGIES®!

 

5

Kursus atabalsta:

 

6

 

1
  • Piesakies Māmiņu Kluba Vecāku skolas nodarbībām laicīgi,  aizpildot anketu!

 

  • Kursi notiek pirmdienās no plkst.18:00 - 20:00 Māmiņu Kluba krāsainajā studijā, Rīgā, Vīlandes ielā 1-9, tālr: 67350750

 

  • Kursu maksa: - 15 lati par vienu nodarbību no pāra (kopā 4 nodarbības), ko pabeidzot, saņem zīmogu mātes pasē ar atļauju ģimenes dzemdībām!
03. Oct 2009, 17:16

es neuzskatu,ka māmiņu klubam tagad būtu jataisa kursi pa velti..kā nekā tur strādā profesionāli cilvēki,un viņiem kā jau (Andzela )taica,arī ir maizīte jāēd😀
un māmiņu klubam jau tagad var pateikt lielu Pladies,par to ko viņi dara mūsu labā😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 03. Oct 2009, 09:57

Viesi

Labi, ka Tev labi dzīvojas ārpus LV.

Bet Māmiņu Klubs nav valsts iestāde, nedz ministrija - mēs nevaram pilnīgi visu piedāvāt bez maksas. Par kursiem ir dalības maksa, jo tie ir speciālisti,kas nāk katru vakaru vadīt 2 stundas garas nodarbības - ārsti, vecmātes, psihologi. Tiem arī jāēd😀 Mums ir jāmaksā par telpām, mums ir ap 20 cilvēku liels kolektīvs, kas taisa 3 TV raidījumus māmiņām, 1 ikdienas radio raidījumu un 3 māmiņu interneta portālus, tiem arī algas vajag😀

Ļoti daudz kas Māmiņu klubā ir bez maksas - gan pasākumi, gan ikdienas interneta portāls , kas pārsit informācijas ziņā pušu jebkuru māmiņu žurnālu (kurus tak pērk pa naudu), radio ir bez maksas, ir ļoti daudz dāvanu, ko katru nedēļu dāvinam cilvēkiem, kas ienāk šajā lapā. Ir DVD diski ar filmām par bērnu audzināšanu un veselību, ko katru dienu dalām bez maksas..

Sorry, mēs dzīvojam Latvijā, jā, mēs esam palikuši te un visticamāk prom no savas zemes nebrauksim , bet darīsim visu, lai uzlabotu šeit to, kas ir.

Ir valstis, kas māmiņu informēšanas lietas ir pārņēmušas no mums -LV. Visatzinīgākos vārdus par savu darbu mēs esam saņēmuši tieši no ārzemēm. Tāpēc arī ir iespēja tagad Māmiņu klubu taisīt ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, un es ceru, ka arī citās valstīs jau drīzumā, ja viss notiksies, kā ieplānots