Vai jūsu mazulim ir grūtības iemigt?

Vai jūsu mazulim ir grūtības iemigt?

14. Feb 2011, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

41% mazuļu, kas jaunāki par trim gadiņiem, pastāvīgi  cieš no grūtībām iemigt vai cieši gulēt.

 

Mazuļu iemigšanas grūtības ir viena no izplatītākajām problēmām vecākiem. Taču tagad ir pieejams lielisks palīgs:  JOHNSON’S® Baby miega eksperti ir radījuši uz produktiem balstītu, trīs soļu gulētiešanas rituālu, izmantojot JOHNSON’S® Baby BEDTIME™ produktus. Tas ir vienīgais, klīniski pierādītais rituāls, kas palīdzēs jūsu mazulim vieglāk iemigt un gulēt labāk*.

 

Pārsteidzoši klīniskie rezultāti

 

Īpašā, uz produktiem balstītā JOHNSON’S® Baby trīs soļu gulētiešanas rituāla ietekme uz mazuļu gulēšanas paradumiem naktī tika vērtēta pētnieku veiktā klīniskā pētījumā*. Tā spēja ievērojami uzlabot mazuļu miegu naktī tika pierādīta! Vidēji*:

 

• Mazuļi iemiga par 37% ātrāk.

• Par 38% retāka pamošanās naktī.

• Par 49% samazinājās kopējais nomoda laiks naktī.

• Mazuļi gulēja ilgāk: miega ilgums palielinājās vairāk par 1 stundu.


• Uzlabojās arī māmiņu noskaņojums: par 55% samazinājās spriedze un par 59% nogurums.

 

JOHNSON’S® Baby trīs soļu gulētiešanas rituāls


1. solis – Vannošanās


Sāciet mazuļa gulētiešanas rituālu ar siltu, nomierinošu vannu, izmantojot JOHNSON’S® Baby BEDTIME BATH® vakara vannošanās līdzekli. Tas ir ideāls veids, kādā nodalīt “rosīgo laiku” no “gulētiešanas laika”, vienlaikus ļaujot mazulim un māmiņai satuvināties.


2. solis – Masāža

Maigi masējiet mazuli, izmantojot JOHNSON’S® Baby BEDTIME LOTION® vakara losjonu, kas nomierinās mazuli un ļaus tam atslābināties. Ļoti sausai ādai tagad pieejams jauns JOHNSON’S® Baby BEDTIME CREAM™ vakara krēms.

 

3. solis – Gulētiešana

Pēc masāžas varat veikt dažādas mierīgas darbības, piemēram, palasīt mazulim priekšā, samīļot vai padziedāt šūpuļdziesmas. Lai attīstītu spēju aizmigt pašam, mazulis jānovieto gultiņā miegains, bet vēl nomodā.

 

Katrs no JOHNSON’S® Baby BEDTIME™ produktiem satur patentētu atslābinošu aromātu maisījumu NaturalCalm™.

{smallpic:1}

*Klīniskais pētījums “Gulētiešanas rituāla sniegtie labumi mazuļu miegam”, autori: Džodijs A. Mindells (Jodi A. Mindell) utt.

07. May 2010, 14:45

šos neesmu mēģinājusi, bet Weledas vannas piedeva labākam miegam- nomierinoša gan palīdzēja! tikai nu padārgs prieks, un nesanāk tik bieži tik uz veikalu pakaļ. Aptiekas ~3Ls uzcenojums galīgi neder 😃

07. May 2010, 10:13

Mana meitiņa guļ ļoti labi(var';etu teikt pat ideāli) no brīža,kad atvedām mājās no DzNama. Bet tagad,kad jau lielāka(viņai 10 mēneši),viņai ir problēmas iemigt. Miedziņš nākk,bet ir jādauzās,jāspēlējas. Acis jau ciet,bet vēl groza galviņu,ceļas kājās,it kā negribētu prom no savām rotaļām,mammas un tēta.
Esam lietojuši šīs lavandas vannas putiņas,bet nevaru jau īsti neko pateikt. Guļ viņa vienmēr labi,bet ar iemigšanu ir proble'mas arī ar visām putiņām 😀

Muuna Muuna 06. May 2010, 23:56

cik noprotu, tad tiem līdzekļiem ir lavandas aromāts un tur arī visi nopelni 😀

06. May 2010, 18:16

mana ja ir loti nogurusi tad aizmieg 5 min, bet kad miega pele kavejas tad pat vakaros sanak pat paris stundas nomocities...un siem brinumlidzekliem es ari neticu.

06. May 2010, 16:04

Kā kuru reizi , bet kopumā iet uz labo pusi mums jau i gads un 10 mēneši būs !

06. May 2010, 15:59

mums nekas nelīdz☹
Slikti guļam jau ļoti sen☹