Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

28 janv LIELĀ Grūtnieču Diena Online - 9 lekcijas + dāvanas katrai dalībniecei.

Jaunais gads jau pamazām uzņem apgriezienus, līdzi nesot arī daudzus jaunumus. Viens no tiem ir Māmiņu Kluba TV raidījuma jaunās vadītājas, taču tas vēl nebūt nav viss! 2022.gadā Māmiņu Kluba Vecāku skolā tevi sagaida daudz izglītojošu un noderīgu nodarbību, kas palīdzēs gan plānojot bērniņu, gan mazulīti gaidot, gan arī jau auklējot.

Ja esi bērniņa gaidībās, jau 28.janvārī aicinām tevi uz Māmiņu Kluba Lielo grūtnieču dienu, kur vienas dienas ietvaros varēsi satikties ar 9 lieliskiem speciālistiem, kuri sniegs atbildes uz topošajām māmiņām aktuālajiem jautājumiem. Protams, kā gan bez dāvanām! Ikviena Grūtnieču dienas dalībniece tiks pie lieliskām dāvanām no mūsu atbalstītājiem.

28.janvāra Grūtnieču dienas programma:

10.05-10.55 Aktuālie jautājumi ginekologam

Atzīsi, ka noteikti arī tev ir daudz jautājumu, kurus labprāt uzdotu savam ārstam, taču kautrīgums ņem virsroku, tāpēc arī jautājumu paturi pie sevis. Domājams, tu tāda neesi viena, tāpēc Grūtnieču dienā tiksimies ar ginekoloģi Karlīnu Elksni, kura sniegs atbildes uz jautājumiem, kas aktuāli ikvienai topošajai mammai.

11.00-11.55 Dūla – atbalsts topošajai māmiņai gaidot mazuli, dzemdībās un pēcdzemdību periodā

Gaidības, dzemdības un arī pēcdzemdību periods ir laiks, kad sievietei nepieciešams atbalsts, tāpēc svarīgi, lai blakus būtu atbalstoši cilvēki. Viens no tādiem, kas var sniegt iedrošinājumu brīžos, kad tas nepieciešams, atbalstīt, atbildēt uz jautājumiem un vienkārši būt līdzās, ir dūla. Grūtnieču dienā sarunā ar vecmāti, dūlu Līgu Giniborgu skaidrosim visu svarīgāko par dūlām un to, kādu atbalstu var sniegt šis speciālists tev sākot no bērniņa gaidīšanas līdz pat pēcdzemdību periodam.

12:00-12:10 PureBorn autiņbiksīšu prezentācija

 

12.15-13.00 Daudzaugļu grūtniecība

Uzzinot, ka gaidāms mazulis, topošajai māmiņai un tētim rodas neskaitāmi jautājumi, tomēr, kā tas ir, kad gaidāmi ir dvīņi vai pat trīņi? Jautājumi šādā gadījumā noteikti ir dubultā. Par daudzaugļu grūtniecības mītiem un patiesībām Grūtnieču dienā runās Ginekoloģe Oksana Babula.

13.05-13.55 Ko nozīmē būt labiem vecākiem savam mazulim?

Kurš gan no mums nevēlas būt labs vecāks savam bērnam? Dažkārt tā dēļ pārspīlējam un pārcenšamies, iedzenot sevi tikai izmisumā un nervozitātē, tāpēc, lai tas nenotiku, ir svarīgi zināt, kur ir robeža. Kā zināt, ka esmu labs vecāks savam bērniņam? Par to Grūtnieču dienā runāsim ar psihoterapeiti Diānu Zandi.

14.00-14.40 Urīna nesaturēšana grūtniecības laikā un pēc mazuļa nākšanas pasaulē

Urīna nesaturēšana ir delikāts jautājums, par kuru kautrējamies runāt, taču, patiesībā, to piedzīvo ļoti daudzas topošās un jaunās māmiņas. Lai uzzinātu, kāpēc tā notiek, un kā sev palīdzēt šādās situācijās, vaicāsim fizioterapeitei Janai Parfjonovai.

14.45-15.25 Ādas un sevis kopšana grūtniecības laikā, pretstriju profilakse

Grūtniecība nes līdzi lielas pārmaiņas sievietes dzīvē, ķermenī, un sajūtās, tostarp, mainās arī āda, kas šajā laikā pieprasa jo īpašas rūpes. Kā topošajai māmiņai parūpēties par ādu, stāstīs skaistumkopšanas speciāliste Iveta Liberte, jo īpašu uzmanību pievēršot pretstriju profilaksei.

15.30-16.00 Sekss grūtniecības laikā 

Grūtnieču dienā 28.janvārī runāsim par vairākām tēmām, par kurām topošās un jaunās māmiņas kautrējas runāt, un viena no tādām ir arī “sekss”. Lai gan sen aiz muguras tie gadi, kad par šo tēmu neviens pat neuzdrīkstējās runāt, aizvien pastāv daudz nezināmā. Vai grūtniecības laikā drīkst nodarboties ar seksu? Vai netiks nodarīts pāri bērniņam? Vai netiks kaitēts grūtniecībai? Gan uz šiem, gan uz daudziem citiem jautājumiem atbildes sniegs ārste rezidente, ginekoloģe – dzemdību speciāliste Katrīna Puriņa – Liberte.

16.05-16.45 Vai dzemdību stacionārā var piedzīvot dabiskas dzemdības?

Pastāv aizspriedumi, ka dabiskas dzemdības stacionārā nav iespējamas, taču tā nav tiesa! Mītus par šo tēmu Grūtnieču dienā lauzīs Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļas vadītāja, ginekoloģe Jolanta Bārbale – Mālniece.

PASĀKUMA PROGRAMA TIKS PAPILDINĀTA

Ko saņemsi, piesakoties Grūtnieču dienai:

  • vairākas topošiem vecākiem aktuālas lekcijas par 1 lekcijas cenu 
  • atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem no zinošiem speciālistiem;
  • iespēju skatīties pasākumu ierakstā vēl 10 dienas pēc tiešraides;
  • DĀVANIŅAS tuvākajā OMNIVA pakomātā no Māmiņu Kluba atbalstītājiem*;
  • iespēju skatīties pasākumu no jebkuras vietas gan Latvijā, gan pasaulē;
  • balvu izspēli pasākuma laikā visas dienas garumā

Kad notiks? 28.janvārī 

Kur notiks? www.maminuklubs.lv

Cik maksā? € 20

Aizpildi pieteikumu, veic apmaksu ar norēķinu karti, pasākuma dienā saņem saiti uz tiešraidi un tiekamies Grūtnieču dienā!

*Aizpildot pieteikumu, komentārā norādi sev tuvāko OMNIVA pakomāta adresi dāvaniņas saņemšanai.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena