Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Grūtnieču masāža, sejas un ķermeņa masāža Māmiņu Klubā

Mēs katra esam dārgakmens - neatkarīgi ne no kā, sieviete ir un paliek Dieva skaistākais veidojums. Un pret dārgakmeni jāizturas īpaši uzmanīgi, jāvelta tam īpašas rūpes. Kāpēc lai rūpes nebūtu masāža? Tas ir lielisks veids kā atpūsties un baudīt relaksāciju, turklāt - tā ir arī procedūra tavai veselībai!

20170404123137-24237.jpg

Masāža ir pavisam īpašs un pat intīms brīdis, kad prāts pieklust, ķermenis atpūšas un var notikt tik ilgi gaidītā satikšanās pašai ar sevi! Māmiņu Klubs ar prieku iepazīstina ar mūsu jauno masieriīti Evitu Sundar, kuras pavadībā ikviena topošā un jaunā māmiņa un,iespējams, arī tēti, varēs izbaudīt pieskārienus, eļļu aromātus, mūziku un sveču gaismu!

Masāža Grūtniecēm

Bērniņa gaidīšana ir laimes,izjūtu un jaunu atklājumu pilns laiks. Masāža ir lieliska iespēja palutināt sevi izmasējot muguru, plecus, kājas, rokas.

Masāžas ilgums – 1 stunda

Karaliskā sejas masāža ar sudraba/zelta mirdzuma krēmu

Ikviena sieviete pelnījusi atpūsties un justies kaut nedaudz kā karaliene, izbaudot patīkamu un karalisku atpūtu zelta rožu vai sudraba jasmīnu aromātu burvībā.

Attīroša skaistuma masāža sejai un dekoltē zonai.

Masāža limfas plūsmas veicināšanai,ādas tvirtumam un svaigumam ar zeltu un rožu ēterisko eļļu vai sudrabu un jasmīnu ēterisko eļļu saturošu krēmu. Tiek pielietots rožu vai jasmīnu destilāts,dziļi attīroša eļļa ar džodžobas vaska pērlītēm.

Masāžas ilgums 75 minūtes 

Čampi galvas masāža

Dziļi atslabinoša plecu, kakla, galvas un sejas masāža. Tā iedarbojas nomierinoši, uzlabo miegu, mazina galvas sāpes un saspringumu plecos. Kā arī pozitīvi iedarbojas uz matu augšanu un izskatu.

Ilgums – 1.5 stunda

Sejas masāža

Relaksējoša limfodrenāžas masāža ar īpaši piemeklētām eļļam uzlabo asinsriti un atbrīvo seju no saspringuma.Masāžas laikā tiek pielietoti arī akmentiņi.

Masāžas ilgums – 1 stunda

Aromapīlings

Dziļa sejas attīrīšana no mirušajām šūniņām, limfodrenāžas masāža. Kamēr seja izbaudīs masku, tiks masētas pēdas vai plaukstas.

Ilgums – 1.5 stunda 

Limfodrenāža

Lēna, dziļa, mierīga masāža visam ķermeniem. Uzlabo limfas plūsmu, pašsajūtu. Palīdz atbrīvoties no šlakvielām, uzlabo vielmaiņu.

Masāža Ilgums – 1.5 stunda 

Ajurvēdas Masāža

Masāža visam ķermenim ar īpaši piemeklētām eļļam, pielietojot punktu masāžu lieliski uzlabo pašsajūtu.

Masāža Ilgums – 1.5 stunda

Medus Masāža

Skaistai, tvirtai, gludai ādai. Masāža ar medu visam ķermenim uzlabo asinsriti, atbrīvo organismu no šlakvielām.

Masāžas ilgums – 1.5 stunda 

Evita Sundar ir masiere jau ar vairāk kā 20 gadu pieredzi,kuras vaļasprieks un aizraušanās ir aromterapija, dabīgās kosmētikas gatavošana un joga. Evitas sirdslieta ir ajūrvēda un aromterapija, ļaujot klientam izbaudīt katru pieskārienu ar dažādām īpaši piemeklētām eļļām. 

20170404122855-38364.jpg

Dvēseles harmonija un miers- šādi var raksturot sajūtas pēc masāžām, jo prāts uz brīdi ir pieklusis, lai ķermenis spētu ieslēgt pašdziedinošo procesu sākšanps.

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas.

Cik maksā?

€ 40 stundā

Kas vēl būtu jāzina?

Aizpildot pieteikumu, sadaļā: piezīmes, ieraksti, uz kuru procedūru vēlies pieteikties.

Pēc pieteikuma saņemšanas, Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par procedūras dienu un laiku.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena