Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Dzemdību sagatavošanas kursi 2 lekciju cikls ar vecmāti Inesi Kampusu KLĀTIENĒ

Dzemdību sagatavošanas nodarbības var sniegt pārliecības devu un zināšanas par to, kas vajadzīgs pirms dzemdībām, dzemdību laikā un pēc dzemdībām. Tu un partneris droši vien esat lasījuši par dzemdībām un dzirdējuši neskaitāmus dzemdību stāstus no draugiem, paziņām, lasītās informācijas. Bet vai tiešām zināt, ko gaidīt dzemdību laikā? Dzemdību nodarbības var kliedēt mītus un iegūt atbildes uz jautājumiem.

Sagatavojies dzemdībām klātienes nodarbībās

ar vecmāti Inesi Kampusu!

Ņemot vērā pieprasījumu pēc klātienes lekcijām, ievērojot visus epidemioloģiskās drošības noteikumus, piedāvājam 2 lekciju sagatavošanas kursus dzemdībām kopā ar vecmāti.

Kāpēc vajadzētu apmeklēt dzemdību nodarbības?

Neatkarīgi no tā, vai dzemdējat savu pirmo vai piekto bērniņu, dzemdību nodarbības var palīdzēt sagatavoties šim procesam, kas beigu beigās tāpat būs neparedzams. 

Māmiņu kluba kursos pašā Rīgas centrā uzziniet visu par dzemdībām, sagatavošanos tām un pēcdzemdību periodu. Tāpat uzzināsiet, kā noteikt dzemdību pazīmes un to, kas notiek ar jūsu ķermeni, kad jūsu mazulis dodas pasaulē. Dzemdību nodarbību laikā jums būs iespēja runāt par savām bailēm ar citiem, kuriem, iespējams, ir tādas pašas bažas. Vecmātes kliedēs mītus un nomierinās jūsu satrauktos prātus. 

Dzemdību nodarbības ir lieliska iespēja sniegt izpratni arī Tavam partnerim, kā arī iemācīties jūs atbalstīt dzemdību laikā, mainot pozas, palīdzot elpot un sniedzot praktisku palīdzību. 

Nodarbību laikā speciālisti aizskars ari tādas tēmas kā atsāpināšanas metodes un iespējas dzemdību laikā, iekļaujot gan tradicionālo medicīnu, gan alternatīvos atspāpināšanas veidus. 

Izmantojot dzemdību kursos apgūto, varēsi izveidot dzemdību plānu. Atcerieties, ka jūsu plāns var būt jāmaina, ja dzemdību laikā kas mainās, tāpēc izveidojiet plānu ar atvērtu prātu. Neviens nevar paredzēt, kā attīstīsies dzemdības, bet kopā ar vecmāti jūs varat izveidot dzemdību plānu, kas atbilst jūsu cerībām un gaidām par dzemdībām un pēcdzemdību aprūpi, kas tālāk veicinās vislabāko aprūpi jums un jūsu mazulim.

Kad vajadzētu apmeklēt kursus?

Dzemdības nodarbības bieži tiek rekomendētas pēdējā grūtniecības trimestrī, bet jebkurā laikā pirmsdzemdību periodā kursi būs noderīgi. Ja jūti, ka, lai sagatavotos dzemdībām, vajadzīgs vairak laika, droši vari apmeklēt nodarbības agrākā grūtniecības laikā, galvenais mērķis ir iegūt zināšanas un radīt pārliecību.

Papildus iesakām apmeklēt jaundzimušā aprūpes lekciju ONLINE par mazulīša kopšanu, autiņbiksīšu maiņu, vannošanu, kā arī ONLINE krūtsēdināšanas lekciju, kur iegūsi ceļvedi par pozām, sekmīgu zīdīšanas uzsākšanu, piena bankas veidošanu, iespējamiem sarežģiījumiem, risinājumiem zīdīšanas laikā, partnera atbalstu. 

Kad notiks?

3. un 10. martā plkst. 18.00-20.00

Kur notiks?

Rīgā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

15 eur par katru lekciju katram dalībniekam

+ dāvanā Māmiņu Kluba dzemdību dāvaniņu komplekts.

Pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumiem, klātienē lekcijas drīkst apmeklēt, ja:

  • esat vakcinējusies/-šies pret Covid 19, nākot uz lekciju, jāuzrāda derīgs digitālais Covid 19 sertifikāts;
  • Pēdējā pusgada laikā pārslimojis Covid-19, jāuzrāda sertifikāts par Covid-19 izslimošanas faktu;

 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena