Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Apgūsti pašhipnozes pamatus un sasniedz savus mērķus

Vēl pirms pāris gadu desmitiem hipnoterapija tika uzskatīta par kaut ko mistisku. Zinātnieki noliedza tās iedarbību, cilveki baidījās tikt apkrāpti.  Tomēr šī situācija ir dramatiski mainījusies. 21. gadsimta sākumā Hipnoterapija sāka izbaudīt atdzimšanu klīniskajā un zinātniskajā pasaulē. Mūsdienās šī terapija ir ieguvusi daudzu cienījamu zinātnieku atzinību, kā arī regulāri tiek iztirzāta un pētīta Pasaules respektablāko zinātnes izdevumu ietvaros. Daudzās pasaules valstīs tā tiek iekļauta kā kompensējamā terapija veselības apdrošināšanas polišu turētājiem.

Hipnoterapija var palīdzēt: atbrīvoties no dažādām fobijām jeb bailēm un no traumatiskiem notikumiem, pārtaukt raizēties, mazināt stresa līmeni, mazināt svara problēmas, pārtraukt dažādas atkarības, pārtraukt domāt negatīvi, iegūt iekšējo mieru un harmoniju, iegūt mieru krīzes laikā, bēdās vai pie mokošas vainas apziņas, garīgi koncentrēties, mazināt panikas lēkmes, celt pašapziņu.

Tomēr daudzi cilvēki dažādu iemeslu dēļ nespēj apmeklēt individuālus terapijas seansus, tādēļ mēs piedāvājam unikālu semināru: Apgūsti pašhipnozes pamatus!

Pašhipnoze ir hipnoterapijas seanss, kurā hipnoterapeits esi tu pati. Vari izmantot to, kad vēlies, kur vēlies un kā vēlies pēc savas sirds patikas. Pašhipnozi var iemācīties ikkatrs, un tā ir ļoti vērtīgs rīks savas fiziskās un garīgās veselības, kā arī labklājības uzlabošanai.

Ko apgūsi, apmeklējot šo semināru:

  • kas ir hipnoterapija un kā tā atšķiras no hipnozes
  • kā pašhipnoze var palīdzēt tieši Jūsu problēmai
  • kā izveidot veiksmīgu pašhipnozes scenāriju, ko neatraidīs Jūsu prāts
  • dažādas pašhipnozes metodes
  • kā saprast, kura metode Jums būs pati piemērotākā
  • kā sasniegt savus mērķus

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

 

20130106000116-86472.jpg



Kad notiek?

16. augustā no plkst 18.00 līdz 20.00

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 15

 

 

 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena