Marence sejas maska – pat kaprīza sejas āda pateiks PALDIES

Marence sejas maska – pat kaprīza sejas āda pateiks PALDIES

16. Jan 2018, 11:08 Banija Banija

Reizi mēnesī cenšos apmeklēt kosmetoloģi, taču tas neizslēdz manas rūpes par ādu arī ikdienā, jo sevišķi sejas ādu, kas ir mūsu spogulis.

Jāteic, ka sejas āda man vienmēr bijusi gana kaprīza un ļoti cimperlīga, mainoties te no ļoti taukainas, līdz tik sausai, ka āda lobās nost (jo sevišķi pēc grūtniecībām). Tāpēc katru jaunu kosmētikas līdzekli izmēģinu ar lielu piesardzību, jo nevaru zināt, kā āda reaģēs. Taču šoreiz noriskēju un pieteicos Marence kosmētisko līdzekļu testam.

Es izmēģināju Marence sejas masku.

Kāds ir pirmais iespaids, vēl neatverot maskas iepakojumu? Wow... Nu, kaut kā tā, ja jāpasaka vienā “vārdā”, jo elegantais iepakojums atgādina dīvu cienīgu kosmētisko līdzekli, kas, kā izrādās, ir ražots tepat Latvijā. Ķeramies pie izmēģinājuma?

Noskaloju sejas ādu ar remdenu ūdeni, nosusināju un ar aizturētu elpu vēru vaļā maskas iepakojumu. Turpinājums? Godīgi? Smarža nav no tām fascinējošākajām, un diez vai var gaidīt, ka dabīgās dūņas smaržos pēc melnās šokolādes vai rožu pļavas. Drīzāk varētu teikt, ka maskas smarža un konsistence atgādina manas bērnu dienas rotaļas, kad spainīšos krāju lietus ūdeni, kuru pēc tam sajaucu ar smiltīm, iegūtos dubļus lepni dēvējot par zupu.

20180116110759-43899.jpg

Uzklājusi masku uz sejas, tālāk devos izžaut tikko izmazgāto veļu, par masku uz sejas pat aizmirstot. Tas tāpēc, ka, uzklāta uz sejas, tā neradīja nekādu diskomfortu, nekņudināja, nekoda, nekarsēja. Tikai pēc aptuveni 10 minūtēm sajutu nedaudz velkošu sajūtu un pēc brīža, kad maskas kārtiņa jau bija sacietējusi, to ar siltu ūdeni no sejas nomazgāju.

Meitenes, ja vien es varētu aprakstīta savas sajūtas PĒC! Āda ir tik maiga kā zīds, mīksta, gluda. Vienkārši pasaka.

20180116110814-61211.jpg

Domājams, ar iepakojumu man pietiks vēl divām sejas palutināšanas reizītēm.

Pēc savas pieredzes varu ar visām četrām piekrist Marence solītajam, ka saldūdens zaļās dūņas palīdz samazināt poras un līdzsvarot taukainu, problemātisku ādu, jo poras man ir tik lielas un dziļas kā vulkāni, bet pēc maskas seja jūtas IDEĀLI.