Mans jaunais atklājums – Jete legingi

Mans jaunais atklājums – Jete legingi

08. Jan 2019, 15:59 Banija Banija

Ko tur liegties, darītāju Latvijā saradušies daudz. Gluži kā sēnes pēc lietus. Katrs savā stūrītī kaut ko šuj, cakina, raksta, drukā, ada un pērļo. Un rezultāts ir tik foršs, ka ir grūti atturēties.

Pagājušā gada izskaņā par vienu no maniem atklājumiem kļuva Jete

Sākotnēji pamanīju mazos, praktiskos plānotājus (tagad gan daudzi rada plānotājus, kuru smagums mērāms teju vai vairākos kilogramos, taču man vajag tādu, kuru viegli iemest somā un nepārstiepties, nesot līdzi ikdienas gaitās), un tad manas acis pievērsās legingiem.

Kā jau latviete praktiskā, pirms pieņemt lēmumu, domāju ilgi. Ilgi apsvēru visus par un pret, pētīju izmērus, atsauksmes, printus. Un tad vienā skaistā ziemas dienā pēkšņi pieņēmu lēmumu, ka nav ilgāk ko domāt, jāņem ciet un jāizmēģina pašai.

Tad nu tagad, rakstot šīs rindas, mani silda Jetes legingi, kuri, atšķirībā no citiem saviem brāļiem, ir labas kvalitātes, precīzi nošūti, patīkama auduma un ar augstas kvalitātes apdruku. Tagad man prātā, ņemot vērā auksto laiku aiz loga un situācijas, kad darbā no aukstuma pirksti kļūst stīvi, bet deguns sasalst kā lāsteka, jau ik pa brīdim iezogas doma par nākamo pirkumu, kas sasildīs vēl vairāk.

Bieži vien mani no iepirkšanās internetā attur neziņa, kāda kvalitāte ir katram no apģērbiem, cik biezs ir attiecīgais audums un kā tā krāsas izskatās dzīvē, jo zināms jau, ka datora ekrāni un realā dzīve ļoti bieži mēdz atklāt dažādas realitātes. Šīs šaubas palīdz kliedēt Jetes “pielikums” maniem pasūtītajiem legingiem. Proti, klāt sūtījumam bija pievienota izlase ar visu piedāvājumā esošo apģērbu audumu paraudziņiem. Lieliska doma, jo palīdz izvēlēties un labāk saprast, kas ir kas. Vismaz man ļoti patīk visu apčamdīt un sajust.

Mans gads paies zem Jetes zvaigznes, jo 2019.gadā esmu iekāpusi ne tikai ar jauniem un praktiskiem legingiem, bet arī ar simpātisku plānotāju, bet darbā laiku labāk palīdzēs plānot pie sienas esošais kalendārs ar ainiņām no gleznām. Ir, kur acis piesiet un papriecēt.
 

Nezinu, kā jums, bet man ļoti svarīgs ir arī piegādes jautājums. Piemēram, tagad jau otro nedēļu gaidu pasūtījumu no kāda latviešu interneta veikala, kurš, vaicājot, kad būs, vien nosaka, lai gaidu ziņu. Ja Banija izdomā, ka viņai vajag, tad viņai vajag iespējami ātri. Un Jete strādā raķešu ātrumā, jo pavisam drīz pēc rēķina apmaksas jau saņēmu sms, ka man pienācis sūtījums.

Paldies!