Man, lūdzu, melnu, klasisku, nedaudz elegantu un ar nelielu devu mežģīņu

Man, lūdzu, melnu, klasisku, nedaudz elegantu un ar nelielu devu mežģīņu

02. Jun 2014, 16:42 FejuFeja FejuFeja

Es atceros kādu reizi, kad savas pilsētiņas apakšveļas veikalā nopirku skaistu komplektiņu. Skaists bez sava gala, arī cena pievilcīga, bet uzvilku to vien pāris reizes, ko ikdienā izrādījās, ka krūštura stīpiņu gali griežas ādā tik ļoti, ka noberž ādu, savukārt, uzvelkot kājās biksītes, šķita, ka esmu uzvilkusi tīru plastmasas izstrādājumu. Tik nelāga pieredze. Tādēļ kopš tās reizes vienmēr īpašu uzmanību veltu ne tikai tam, lai apakšveļa būtu skaista, bet arī pārbaudu, cik tā ir kvalitatīva un kāds ir tās materiāla sastāvs.

Tas ievadam, bet ja turpinām par tēmu tad jāteic, ka pēdējo reizi apakšveļu iegādājos ĻOOOTI sen, pirms bērna piedzimšanas. Un kopš tā laika esmu izlīdzējusies ar vecajiem iekrājumiem, kurus kombinēju ar speciālo bērnu zīdīšanas apakšveļu. Tomēr secinu, ka nu ir pienācis tas brīdis, kad ir jāveic lielā tīrīšana un bez žēlastības jāmet ārā viss vecais, nederīgais, lai tā vietā nāktu kas skaists un pašu priecējošs, jo viss iepriekšējais vai nu ir kļuvis par mazu, vai arī sauc pēc nomaiņas, jo ir savu mūžu nokalpojis. Tomēr jāteic, ka vēl pirms bērna piedzimšanas savu apakšveļas atvilktnīti atjaunoju pāris reizes gadā un ar vērienu. Proti, neesmu īpaši liela šopoholiķe, tādēļ labāk vienreiz, bet ar vērienu, un ik reizi, kad vīrietis vaicā, kādu dāvanu vēlētos savos svētkos, atbildu, ka jaunu apakšveļu, jo tā tiešām liek justies daudz, daudz labāk un ceļ pašapziņu J Un šīs vīrieša dāvanas arī tās reizes, kad atļaujos neskatīties uz preces cenu, bet gan ņemt tieši to, kas visvairāk iet pie sirds, dažbrīd aizmirstot par praktiskumu.

Gribiet pasmieties? Vienā no šādām reizēm arī iegādājos savu līdz šim skaistāko apakšveļas komplektu. Neizplūdīšu gan garos aprakstos par tās fasonu, krāsām un cakām, taču jāteic, ka līdz šai reizei komplektiņu esmu uzvilkusi vien pāris reizes... Un ne tādēļ, ka man tas nederētu vai pārnākot mājās būtu secinājusi, ka vairs nepatīk. Nē! Tādēļ, ka man vienkārši ir žēl, ka tas novalkāsies. Tādēļ arī mans skaistais, karaliskais apakšveļas komplektiņš stāv atvilktnītē un es ik pa reizei uz to noskatos, nosoloties, ka to noteikti uzvilkšu uz nākamo balli.

Es esmu sieviete praktiķe. Lielākoties manā apakšveļas atvilktnē nonāk pavisam praktiski komplekti (jā, lielākoties komplekti, jo nepatīk salasītas lietas), bez tīģeru krāsas apdrukas, kristāliņiem vai zvaniņiem, kas ievērti bantītē, un string biksītēm, kas traucē ikdienas ētībai. Man, lūdzu, dodiet melnu, klasisku, nedaudz elegantu un ar nelielu devu mežģīņu (un, ja nav melna, tad vismaz klasiski balto). Kādēļ tik praktiski? Iemels ir pavisam vienkāršs – šādu veļu ir daudz vieglāk pieskaņot ikdienas drēbēm, jo ar smīnu parasti nolūkojos uz sievietēm, kuras uzvilkušas baltu blūzi, bet caur to spīd raiba apakšveļa vai, nedod Dievs, pelēka un novalkāta.

Starp citu, lai arī cik tas nešķistu jokaini, esmu vietējo ražotāj fanāte. Manā atvilktnītē atradīsiet vietējās Laumas, Vova un Rosmes ražojumus. Pārbaudīta vērtība un tā patīkamā apziņa, ka palīdzi vietējiem ražotājiem ar savu pirkumu radīt aizvien labākus izstrādājumus un arī nodrošināt ļaudis ar darbu.