GMT Beauty vitamīnu enerģijas maska - lai noslēptu nogurušās mammas pēdas no sejas

GMT Beauty vitamīnu enerģijas maska - lai noslēptu nogurušās mammas pēdas no sejas

20. Oct 2018, 21:04 FejuFeja FejuFeja

Atgriešanās darbā, bērnu slimošana, cenšanās apvienot pulciņus ar savu veselo saprātu un vēl 101 pienākumu, novedusi pie tā, ka mans ikmēneša rituāls - došanās pie kosmetoloģes - ir izpalicis jau trīs mēnešus. Slikta laika plānošana, pārāk daudz pienākumu, nespēja izvērtēt prioritātes? Sauciet to, kā gribiet, taču pat skrienot šajā vāveres ritenī man gribās nedaudz sevi palutināt.

Un to, ka vismaz 15 minūtes vienu vai divas reizes nedēļā vajag atvēlēt sev, es esmu iemācījusies. Un tas jau ir daudz.

Tāpēc cenšos atrast labāko, ar ko sevi šajā laikā palutināt. Un viens no tiem - GMT vitamīnu enerģijas maska. Ko gan vairāk vajag mammai, kura ir noskrējusies, ne tā? Loģiski, ka vitamīnus un enerģiju.

Iepriekš esmu vīlusies ar “parastajos veikalos” nopērkamajām maskām, kurām pievienotas uzmācīgas smaržvielas un smukuma pēc arī krāsiņas. Un efekta, jēgas nekādas.

Tāpēc pozitīvi esmu pārsteigta par GMT piedāvājumu - uzklājot to uz sejas sajutos gluži kā kosmētiskajā kabinetā, izbaudot masāžu un masku no manas kosmetoloģes prasmīgajām rokām. Maska ir viegla, patīkamas tekstūras, smaržo neuzbāzīgi citrusīgi un uz mirkli patiešām sajūtos kā izmantojot profesionālu kosmētiku.

Izmēģinot masku pāris reizes, varu teikt, ka tā atsvaidzina seju pēc nogurdinošas darba dienas, padarot to dzīvīgāku un veselīgāku, kā ar rokas mājienu atvairot pelēko nogurumu. Tā kļūst maigāka un dzirkstošāka. Ziniet, šis ir ideāls risinājums, ja ir ieplānota ballīte (tuvojas taču Ziemassvētku, Jaungadu balles), bet iepriekšējā naktī bērns nav gulējis, pa dienu mazais bijis niķīgs un tu pati jūties tā it kā būtu pārbraucis pāri ceļa rullis. GMT vitamīnu enerģijas maska vismaz atvairīs noguruma pēdas no Tavas sejas.

Lietošana pavisam vienkārša - uzklāju to uz notīrītas seja ādas, paturu aptuveni 15 - 20 minūtes un notīru. Un esi piedzimusi kā no jauna,