Barojoša māmiņa arī grib skaistu kleitu

Barojoša māmiņa arī grib skaistu kleitu

16. Feb 2017, 13:09 FejuFeja FejuFeja

Es gribu būt skaista mamma, bet pirmām kārtām – skaista sieviete. Tāpēc šim mērķim esmu sev nospraudusi jaunu uzdevumu – beidzot iegādāties sev kleitu. Skaistu, tāda, kura patiktu pašai, kura neiegultu skapja dziļākajā plauktā jau pēc pirmās uzvilkšanas reizes. Ņemot vērā, ka neatzīstu veikalu apmeklēšanu ar mazu bērniņu uz rokām, savukārt nedēļas nogalēs, kad mazuli varētu pieskatīt vīrs, veikali parasti ir pārbāzti ar cilvēkiem, šoreiz nolēmu iepirkties virtuāli.

Noskatīju sev kleitu, kura šķita pat ļoti skaista un, kas ne mazāk svarīgi, arī ērta, un gandrīz jau iegādājos, kad pār mani nāca apgaismība, ka man taču nepieciešams tāds apģērbs, ar kuru, piemēram, aizejot viesos, varu pabarot meitiņu. Man vajag tādu kleitu, kuru nav pilnībā jānoģērbj, lai mazulīte tiktu pie savas ēdiena devas. Nokāru degunu un sapratu, ka noskatītais apģērbs neder... rakos, rakos tālāk pa interneta dzīlēm, kad atradu kādu kleitiņu, kurai priekšā ir pogas – tātad, pat derētu! Kleitiņa glīta – izceltu viduklīti, būtu savādāka nekā citām, bet apstājos pie sastāva, jo sapratu, ka jau pēc vienas barošanas reizes, izskatīšos tajā pēc saņurcītas žurkas. Tātad atkal atkrīt... tāpēc tālāk savā virtuālajā iepirkšanās tūrē devos uz Silk & Milk lapu, kurā atsevišķi modeļi pat varētu būt gana pievilcīgi, tikai cenas... Ui!!! Pie tām piebremzēju un sāku aktīvi sērfot pa internetu, lai saprastu, vai tiešām jaunajām māmiņām par piezemētākām cenām nav iespējams atrast pievilcīgu apģērbu? Tādu, kurā neizskatītos pēc maisa vai kurš neatgādinātu vairākus gadus lietotu grīdas lupatu? Teikšu, kā ir – atrast ko manai acij tīkamu un piedevām tādu, kas būtu piemērots manām auguma aprisēm, ir ļooooti grūti. Tā vien šķiet, ka apģērbu ražotāji topošās un jaunās māmiņas ir novērtējuši par zemākas kārtas pārstāvēm, kuras nav pelnījušas pievilcīgi izskatīties.

Pēc virtuālajām iepirkšanās tūrēm sapratu, ka būs vien jādodas uz „parasto” veikalu, lai „parasto sieviešu” apģērbu nodaļās piemeklētu kādu skaistu kleitu ar podziņām vai rāvējslēdzēju, jo ar kategoriju „apģērbs māmiņai zīdīšanas periodā” ir teju neiespējami atrast ko manai acij tīkamu. Jāteic, ka tas attiecas ne tikai uz kleitām, bet arī, piemēram, naktskrekliem. Jau ar pirmo bērnu izmisīgi meklēju naktskreklus, kuros izskatītos skaisti arī zīdīšanas periodā, bet neizdevās. Un arī šoreiz mani meklējumi nav vainagojušies panākumiem, savukārt parastā apakšveļas veikalā iegādāts „parasts” naktskrekls īsti neder, jo, lai naktī pabarotu mazuli, man tas jānoģērbj, pēc barošanas atkal jāuzvelk. Sarežģīti. Tieši tāpēc Ziemassvētkos dāvinātais vīra naktskrekls pacietīgi plauktā gaida laiku, kad beigsies meitiņas barošanas periods.

Jaunās māmiņas, kur jūs iegādājaties apģērbu, kurš ir piemērots arī valkāšanai bērna zīdīšanas laikā?

FejuFeja FejuFeja 16. Feb 2017, 19:51 Tisha_

Kaku krāsā 😃

16. Feb 2017, 17:23

Saprotu, tas ir grūti atrast labu izejamo kleitu. H&M tādas neatradu. Silk&milk vienu uz akcijām kaku krāsā nopirku,lai būtu, bet šai kleitai vajag labu koriģējošo veļu apakšā, kas man šķiet neērti, citādi izceļ pat mazāko tauku pikuci,kas liekas bik jocīgi vai tad barojošai māmiņai jābūt supr slaidai. Tad ir kategorija ar lielu dekoltē, kas man liekas nepuedienīgi, bet veikalos iesaka. Atzīstu, ka man ir mīļākās kleitas,kuras ir neērtas mazuļa barošanai,bet velku, no sērijas- skaistums prasa upurus☺

16. Feb 2017, 15:00 FejuFeja

Ikdienas barošanas krekliņus nēsāju aptuveni 4 mēnešus. Vidēji dienā uzvelku 2 tīrus krekliņus, jo tie sasmērējas ar atnākušiem pieniņiem. Mazgāju, tātad aptuveni reizi nedēļā. Nekādas kvalitātes izmaiņas nemanu. Arī divas ikdienas kleitiņas barošanai izskatās ļoti labi.
H&M internetveikalā ļoti bieži ir atlaides un īpaši piedāvājumi. Tur atlaides summējas. Piemēram, tagad, pērkot caur aplikāciju, ir 15% atlaide un bezmaksas piegāde. Tātad, 2 krekliņu komplekts "promotions" sadaļā maksā 16,99€, papildus -15%. Sanāk divi krekliņi 14,44€. Nu man tas patiešām nešķiet dārgi.
Ar atgiešanu nav problēmu. Ja kas neder, sūtu atpakaļ. Naudu atmaksā.
Piegāde ar DPD. Mans vērtējums - ļoti labs serviss.

kas_tas_tads kas_tas_tads 16. Feb 2017, 14:26

Ai, kā saprotu, man arī dikti gribas skaistas kleitas.. It sevišķi, ja kāds pasākums. Tad nu ir veselas 2 no ka izvēlēties - viena ikdienišķāka (sūtīta ebay), otra svinīgāka (no grūtnieču veikala Skolas ielā). Man jau liekas, ka topiņus u.tml. var arī speiciālos barošanas nepirkt (tāpat daudzos parastajos nav nemaz tik grūti tikt pie pupa), bet ar kleitu sarežģītāk.

zacc zacc 16. Feb 2017, 12:47

Kleita nav vienīgais sievišķīgais un skaistais apģērba gabals. Svārki un blūzīte, ko var pacelt uz augšu, piesedzoties ar jaciņu vai šalli, ja vajag, arī ir variants.
Ja es atrastu barojamo kleitu, kas man 100% patīk, pirktu arī dārgu, bet neatrodu. silk&milk nepatika. Vēl var etsy pameklēt Memme nursingwear, man modeļi patīk, tikai krāsa nebija perfektā 😀

FejuFeja FejuFeja 16. Feb 2017, 09:44 apalk

Un kā ar kvalitāti? Vai apģērbs ātri neapveļas?

16. Feb 2017, 09:34

Gandrīz visus zīdīšanas apģērbus pasūtu H&M internetveikalā. Tur ir lēti un vienkārši ikdienas apģerbi - krekliņi, ikdienas kleitas.