Apkures sezonā sejas ādu vajag mitrināt

Apkures sezonā sejas ādu vajag mitrināt

26. Oct 2018, 22:30 Banija Banija

Ikdienā pārvietojoties pa Rīgas netīrajām ielām, sēžot vismaz 8 stundas birojā, sejas āda brēc pēc pabarošanas un uzmanības. Tāpēc ļoti pabprāt pieteicos Māmiņu Kluba testiem, lai izmēģinātu jau iepazītā GMT Beauty jaunu ražojumu - gela masku mitrināšanai un mirdzumam.

Man patīk, ja varu parūpēties par savu ādu ātri, arī tad, ja galīgi nav laika. Uzklāju masku plānā kārtiņā uz notīrītas sejas ādas un pēc aptuveni 15 - 20 minūtēm to vienkārši notīru. Sanāk tāds kā maziņš SPA mājas ietvaros.

Kāda ir maska?

Gela maska ir ļoti viegla, patīkamas konsistences un ar atsvaidzinošu aromātu. Maska ļoti viegli uzklājas uz sejas, nerada smaguma sajūtu, nekož un nevelk ādu.

Kāda kļūst seja pēc maskas lietošanas?

Seja ir patīkami atsvaidzinoša, veselīga un nepārspīlējot var teikt, ka tā patiesi ir mirdzoša.

Cik bieži tagad lietoju GMT Beauty masku?

Lai seja būtu optimāli mitrināta un justos labi, esmu nolēmusi masku lietot divas reizes nedēļā, gluži kā to rekomendē arī darīt ražotājs.

Esmu patiesi priecīga par testēšanā iegūto masku, jo tagad, sākoties apkures sezonai, sejas āda kļuvusi sausāka, pelēcīgāka un tā vien prasās pēc mitrināšanas. Un GTM Beauty gela maska mitrināšanai un mirdzumam, manuprāt, ir ļoti gudra izvēle.