Sveicam vēl vienu blogotāju- Danielas tēti Jāni!

Sveicam vēl vienu blogotāju- Danielas tēti Jāni!

05. Feb 2011, 23:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveicināti, portāla „Māmiņu klubs” lietotāji, tēti un mammas!

{smallpic:4}

Meitiņai 7 mēneši

Uz soli veidot blogu šajā portālā mani pamudināja sieviņa Kristīne. Vai pareizi darīju, ka piekritu? To laikam rādīs laiks un jūsu atsauksmes. Viens no iemesliem kāpēc piekritu – mainīt stereotipu, ka portāls domāts tikai jaunajām māmiņām. Nē- šī portālā auditorija ir jaunie vecāki.

{smallpic:1}

Pirmajā reizē nedaudz iepazīstināšu ar sevi un savu ģimeni! Mans vārds ir Jānis, esmu LR NBS karavīrs, manu sieviņu sauc Kristīne un daudzi viņu pazīst kā šī portāla redaktori.

{smallpic:2}

Ģimenē audzinām meitiņu Danielu, kuru daži varbūt atceras kā MK projekta „Superbēbis” dalībnieci. Kopš projekta noslēguma raidījuma vasarā būs pagājuši jau divi gadi un rudenī Daniela iesoļos trīsgadnieku bariņā. Mūsu metiņa jau krietni paaugusies, kļuvusi par čaklu pļāpiņu un uzsākusi gaitas bērnudārzā, kur jūtas kā zivs ūdenī – pēc dažu dienu paslimošanas vai garākām brīvdienām, nevar sagaidīt, kad atkal tiks vesta pie saviem rotaļu biedriem, jaukajām audzinātājām Ingūnas un Ingas, un auklītes Zentas.

{smallpic:3}

Uz bērnudārzu Danielu vest ir mans pienākums, jo tas ir pa ceļam uz manu dienesta vietu. Protams, ja gadās mācības poligonā vai diennakts dežūra, tad uz bērnudārzu mazā braši soļo mammai pie rokas. Arī mājās parasti atgriežamies pirmie un mammu jau sagaidām ar siltām vakariņām, jo, lai cik dīvaini tas nebūtu, mans hobijs paralēli medībām ir ēst gatavošana. Vēl varu palielīties, ka šomēnes Daniela pārsēdās no trīsriteņa uz divriteni, pagaidām gan papildus drošībai pie aizmugurējā riteņa ir vēl 2 mazi ritenīši :) Braukšanas stils gan tāds interesants meitai – uz priekšu min tikai ar kreiso kāju, bet ar labo atpakaļ :) Pieredzējuši vecāki baumo, ka sākumā tā esot ierasta lieta daudziem bērniem – no sērijas – pieredze un pareizās iemaņas nāk ar laiku.

 

Arī pats vakar atklāju riteņbraukšanas sezonu un šorīt Danielu jau cēlu viņas krēsliņā uz ripinājām dārziņa (bērnudārza) virzienā.

 

Lai nepaliktu garlaicīgs, pirmajai reizei laikam pietiks!

 

Gaidīšu arī ierosinājumus un jautājumus tepat komentāros, par ko vēlētos lasīt manos blogos!

Jānis

28. Apr 2010, 23:27

zhube - tas tā ir...nju domu jau sapratām...😃

28. Apr 2010, 23:15

Tētis malacis - tā tik turpināt!!!😀😀😀

28. Apr 2010, 23:13

hahaha zhube - kur tu esi redzējusi vistu kūti bez gaiļa???

28. Apr 2010, 22:28

Man gan patīk palasīt lietas "no tētu skatu punkta" 😀

28. Apr 2010, 20:30

Sanch-"Viens no iemesliem kāpēc piekritu – mainīt stereotipu, ka portāls domāts tikai jaunajām māmiņām. Nē- šī portālā auditorija ir jaunie vecāki."

Manuprāt,tas ir super,ka ir vīrieši,kas nebaidās izteikt savu viedokli!!!
Un tapēc vini nebūtu jāsauc par svešķermeņiem...Vai tad Tu savu vīru arī tā sauc?...

28. Apr 2010, 20:28

Tik dīvains komentārs no Sanch puses☹