11. decembra Māmiņu Kluba raidījumā viesosimies pie Artūra Medņa un viņa ģimenes!

09. Dec 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien jau trešā advente. Jo tuvāk nāk Ziemassvētki, jo pacilātāks ir noskaņojums.

Tiekamies skaistās Ziemassvētku noskaņās arī šo svētdien Māmiņu Kluba jaunākajā TV raidījumā, lai gūtu vērtīgas atziņas, iedvesmotos un uzzinātu ko jaunu!

Raidījumā tiksimies ar atraktīvo Artūra Medņa ģmeni, lai runātu par to, kā ir būt vecākiem.

Kad bērnam ir par aukstu, lai dotos laukā, un vai pastaigās svaigā gaisā var doties arī tad, ja mazulim ir iesnas un klepus? Atbildes uz šiem jautājumiem meklēsim 11. decembra Māmiņu Kluba raidījumā.

Gada aukstajā sezonā dažādas slimības izplatās daudz straujāk, jo īpaši tas attiecināms uz respiratorām jeb elpceļu saslimšanām. Lai ārsts varētu nozīmēt piemērotāko ārstēšanu, ir svarīgi veikt analīzes, kas ļauj noteikt slimību ierosinātāju. Raidījumā dosimies uz laboratoriju un uzzināsim, kādas ir analīžu iespējas.

Lai bērni visu savu brīvo laiku nepavadītu tikai pie ekrāniem, ir svarīgi parūpēties par interesantām un vienlaikus arī izglītojošām aktivitātēm. Ņemot vērā, ka straujiem soļiem tuvojas ziemas brīvlaiks, jautājums par bērniem aizraujošām aktivitātēm pavisam noteikti iegūs lielu aktualitāti.

Vai atceries mūsu tikšanos ar jauno māmiņu Lauru, kurai pēc mazuļa piedzimšanas pastiprināti izkrita mati? Pēc veiktās galvas ādas un matu diagnostikas Laura mēnesi ir lietojusi speciālista ieteiktos matu kopšanas līdzekļus, tāpēc ir laiks satikties atkārtoti, lai uzzinātu, kādus uzlabojumus tie devuši.

Šajā svētdienā Līva un Edgars dalīsies ar jaunu uzdevumu, kas jums palīdzēs atsvaidzināt savas attiecības!

Tiekamies 11. decembrī plkst. 9.20