Topošo un jauno māmiņu lutināšanas programma ar kosmētiķi Ivetu Liberti

Topošo un jauno māmiņu lutināšanas programma ar kosmētiķi Ivetu Liberti

27. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starojoša un laimīga topošā vai jaunā māmiņa- tas ir teju katras sievietes sapnis! Tagad Māmiņu klubā piedāvajam kompleksu procedūru, kas palutinās māmiņas no galvas līdz pat kāju pirkstiņiem! Vecāku skolā sejas procedūras sāk piedāvāt kosmētiķe Iveta Liberte. 

Mēs esam par to, ka katrai topošajai un jaunajai māmiņai vajadzīga individuāla pieeja atkarībā no sejas ādas tipa, tāpēc mēs garantējam, ka tieši šādas rūpes par jūsu sejas un ķermeņa ādu jūs izjutīsiet mūsu sejas un ķermeņa lutināšanas procedūrās!

PIESAKIES PROCEDŪRĀM ŠEIT->>>>

20171114124053-75660.jpg

Izvēlies vienu no trim procedūrām sejai, papildus saņem kāju masāžu tūskas noņemšanai un dāvanā izvēlies uzacu vai virslūpas vaksāciju!

Katra sejas procedūra iekļauj ādas attīrīšanu, mitrināšanu, atjaunošanu.

Mitrinoša un atsvaidzinoša procedūra sausai un saspringtai āda

Šo procedūru iesakām, lai atsvaidzinātu, mitrinātu sausu, saspringtu, nespodru ādu un pasargātu ādu no mitruma zuduma. Procedūra tūlītēji atjaunos ādas mitrumu un mirdzumu.

Prettūskas procedūra sejai, kaklam un dekoltē zonai

Procedūra samazinās tūsku, uzlabos limfas atteci, atsvaidzinās, uzlabos asinsvadu sieniņu tonusu un uzlabos vielmaiņas procesus ādā. Procedūru īpaši rekomendē kursa veidā. 

Intenstīva procedūra mitrumu zaudējušai ādai

Ar šīs procedūras palīdzību sejas, kakla un dekoltē āda tiek dziļi mitrināta, atjaunota un atsvaidzināta. Procedūra izlīdzina mazās krunciņas, nodrošina mitruma noturību un kavē novecošanās procesus ādā. Efekts ir acīmredzams pēc pirmās procedūras. 

Tāpat procedūras laikā saņemsiet kosmētiķes ieteikumus, kā rūpēties par ādu grūtniecības laikā un pēc tās!

Procedūras ilgums: 90 minūtes

Maksa: 45 EUR

PIESAKIES PROCEDŪRĀM ŠEIT->>>>

Procedūrās tiek izmantota GMT Beauty kosmētika

20171114124112-68661.jpg