Pirmo reizi jaunajā Gulbja laboratorijā

Pirmo reizi jaunajā Gulbja laboratorijā

23. Sep 2014, 19:53 Banija Banija

Lai noskaidrotu, kas īsti par vainu piemeklējusi Robertu, šodien devāmies nodot analīzes tuvākajā Gulbja laboratorijā – Brīvības gatvē 366. Jāteic, ka iepriekš biju apmeklējusi dažādas šīs iestādes filiāles, dažkārt labu laiciņu nosēžot rindā, tādēļ, neesot īsti pārliecināta, vai jaunajā iestādē ir atsevišķas rinda bērniem, steidzu piezvanīt uz mājas lapā norādīto tālruni, lai pieteiktu vizīti uz noteiktu laiku. Diemžēl darbiniece mani apbēdināja, sakot, ka pacienti tiek pierakstīti pa 30 minūtēm, kas nozīmē, ka vari tiktu uz laiku plkst. 10:00, 10:30, bet ne, piemēram, 10:15. Par to gan būtu bijusi maza bēda, ja ne vien fakts, ka tuvākais pieraksta laiks bija vien uz plkst. 11:00, kas mums bija daudz par vēlu. Darbiniece gan nevarēja pateikt, vai Brīvības gatvē 366 ir rinda bērniem, taču mierināja mani, ka pāri plkst. 8.00 jau vēl nebūs īpaši gara rinda.

Tādēļ saģērbāmies, paņēmām dakterītes norīkojumu un devāmies ceļā.

Atzīšos, ieejot Gulbja laboratorijā biju patīkami pārsteigta – viss jauns, tīrs, bet, kas galvenais – atsevišķa rinda mazajiem bērniem un grūtniecēm, piedevām, uztrāpījām laikā, kad nebija rindas, līdz ar to nācās vien uzgaidīt dažas minūtes, kamēr no procedūru kabineta iznāca iepriekšējais pacients.

Protams, arī darbinieki priecīgi, atsaucīgi un laipni, taču arī līdz šim Gulbī esmu saskārusies tikai ar to labāko servisu. Asins ņemšanu mūsu gandrīz divus gadus vecais Roberts pacieta kā īsts vīrs, sākotnēji gan pretojās, taču kopā ar vēl divām darbiniecēm tikām galā veikli un bez problēmām, piedevām, asinis tika paņemtas tik labi, ka pēc tam uz rociņas neizveidojās zilumi.