Mums mājās sākusies Lotemānija

Mums mājās sākusies Lotemānija

01. Apr 2019, 23:00 FejuFeja FejuFeja

Viņa ir pilnībā apsēsta ar suņu meiteni Loti. Vēl pirms bijām devušies uz kino skatīties jaunākos Lotes piedzīvojumus, mazā Fejiņa bija redzējusi jau citas Lotes sērijas, un turpmāk, kad runājām par multenēm, vienmēr vaicāja pēc Lotes.

Bet tas vēl nav viss - par viņas mīļāko lasāmvielu tagad kļuvušas grāmatas par Loti. Divas mums mājās jau ir, un tās ir izlasītas tā no visas sirds. Jābrīnās, ka vēl vāki turās klāt. Lai gan vēl neprot lasīt, viņa ar milzu interesi pēta visas bildes un tajā redzamo arī komentē. Te priecājas par Loti, te jau atpazīst, kurš ir Lotes tētis, bet kura - māmiņa. Un tā arī baksta ar pirkstu grāmatu lappuses, rādot un stāstot, kur kas redzams. Iemācījusies arī, ka kaķi sauc Bruno, un visvairāk priecājas par kādu bildi, kurā redzams zaķis burbuļos. Un kā gan savādāk, jo arī viņai pašai ļoti patīk burbuļi.

Protams, man radusies fiksā ideja viņai uzdāvināt mīksto rotaļlietu Loti, taču, izpētot piedāvājumu, saprotams, ka cenas zīmola dēļ vien ir dubultotas, tāpēc pagaidām iztiksim bez, jo, kas zina, cik gan ilgi mūsu mājās saglabāsies Lotes ēra. Katrā gadījumā, jau tagad zinu, ka vasarā mēs noteikti dosimies uz Lotes zemi Igaunijā. Ja pagājušajā gadā Fejiņa no parkā dzīvojošās Lotes bēga pa gabalu, domājams, šogad situācija jau būs mainījusies. Kaut gan, kas zina, kā būs, jo viens ir skatīties uz savu iemīļoto tēlu grāmatās vai multenēs, bet otrs - redzēt tādu lielu suņu meiteni dzīvē.

Kā mums patika multenīte par Loti? Es gaidīju ātrāk beigas, jo, acīmredzot, man multeņu ir nedaudz jau par daudz, Fejiņas lielais brālis, vērojot filmiņu, ik pa brīdim iesmējās, lai gan man nešķita, ka viņam tā ļoti patiktu. Tiesa, tagad viņš vaicā, vai varam multeni noskatīties atkārtoti, jo viņam esot ļoti paticis bēbītis. Bet Fejiņa… ai, Fejiņa! Pirmo daļu nosēdēja krēslā, bet uz beigām vairs savu enerģiju nespēja novaldīt un bija gatava skraidīt pa kāpnēm. Sapratusi, ka mamma to kino zālē neļaus darīt, viņa dejoja no sirds gluži kā diskotēkā.

Patlaban mīlestība pret Loti ir tik liela, ka Fejiņa iet ar viņu kopā gulēt. Tā kā mums nav Lotes rotaļlietas, tad tās vietā viņa apskauj Lotes grāmatu un guļ.

Kādas ir jūsu attiecības ar Loti?