Kur nakšņot Liepājā, nepārmaksājot

Kur nakšņot Liepājā, nepārmaksājot

14. Aug 2013, 21:47 Banija Banija

Ja, viesojoties Liepājā, vēlaties ieekonomēt līdzekļus un nakšņošanas vietas zvaigžņu skaitam nav nozīmes, iesaku apmesties viesnīcā – hostelī Brīze.

Viesnīca Brīze atrodas Liepājas daļā, ko mēs, liepājnieki, mēdzam dēvēt par Laumas rajonu. O.Kalpaka ielā 68/70 esošā viesnīca nepretendē uz zvaigznēm, tajā nav nedz baseina, nedz džakuzi, taču ir ērti un viesmīlīgi numuriņi, kuros pārlaist nakti, lai varētu jau nākamajā dienā doties iepazīt skaisto Liepāju. Kas svarīgi, viesnīcā katrā stāvā ir virtuvītes, kurā iespējams pagatavot sev maltīti, tātad, tas ļaus ieekonomēt vēl dažus latiņus, ko citkārt iztērētu, ieturoties sabiedriskās ēdināšanas iestādēs.

Cena par divvietīgu ekonomiskās klases numuriņu, kurā ir gan TV, gan bezvada interneta pieslēgums, ir 12Ls/17Eur diennaktī. Tiesa gan, cenā neietilpst brokastis, savukārt labierīcības atrodas koplietošanas gaitenī. Numuriņš, kurā ir arī atsevišķa duša un tualete, izmaksās 20Ls/30Eur diennaktī.

Par brokastošanu gan nesatraucaties, jo viesnīcas pirmajā stāvā atrodas kafejnīca, kurā par saprātīgām cenām iespējams apēst gan salātiņus, gan arī kādu silto ēdienu.

Viesnīca no Liepājas centra atrodas nepilnu 3km attālumā. Izmantojot savu automašīnu, līdz centram iespējams aizbraukt 5 minūšu laikā, savukārt, ejot kājām, tas prasīs aptuveni 35 minūtes. Pretī viesnīcai atrodas arī sabiedriskā transporta pietura.

Svarīgi:

Viesnīcas adrese: O.Kalpaka iela 68/70, Liepāja

Telefons rezervācijai: 63441566, 26575051

Internetā: www.hotelbrize.lv 

Viesnīcai nav iebildumu, ja tajā nakšņosiet ar savu mājdzīvnieku.

* Rakstā izmantoti arī attēli no Brīzes interneta mājas lapas

Minīc Minīc 23. Aug 2013, 10:16

Mēs rīt tur nakšņosim...vai segas tur ir???😀