Katru rītu Fejiņa pamostas vecāku gultā. Kā viņa tur nokļūst?

Katru rītu Fejiņa pamostas vecāku gultā. Kā viņa tur nokļūst?

21. Feb 2018, 05:21 FejuFeja FejuFeja

Katru rītu pamostoties bija viens un tas pats – kā atveru acis, redzu, ka starp mani un vīru lielajā gultā saldi ierušinājusies segās guļ mazā Fejiņa. Savulaik, kad mazulītis bija vēl maziņš un naktī vairākas reizes modās, lai paēstu mammas pienu, lai kaut cik atgūtu spēkus un visu nakti nenosēdētu ar bērnu rokās viņu barojot, es Fejiņu ņēmu pie mums gultā, lai guļot pabarotu.

Tagad, kad mazā dāma jau lielāka un mierīgi var iztikt bez naksniņām, pie katra mazākā meitas pīkstiena naktī vairs nemotos. Taču katru rītu atkārtojas viens un tas pats – mazā Fejiņa jau atkal pamostas mūsu gultā. Līdz šim vainoju sevi, domājot, ka naktī esmu tādā bezfilmā, ka vienkārši neatceros, ko daru, un pati bērnu ieceļu mūsu gultā. Tomēr vienmēr biju pārsteigta par to, cik gan ļoti lielā bezfilmā man katru nakti jābūt, lai kā mēnesserdzīgā pārceltu bērnu no vienas gultas uz otru, par savu rīcību no rīta neko neatceroties.

Toties šonakt mazā Fejiņa pati sniedza atbildi uz manu jautājumu. Šonakt (laikam tāpēc, ka vakar skatījos raidījumu “1 pret 1” un naktī miegā smadzenes turpināja analizēt uzņemot informāciju) ik pa brīdim uzrāvos no miega un vienā tādā reizē ap plkst. 3.00, ko es redzu? Guļu gultā, paveru acis un skatos- mana meita zaglīgi izlien no savas gultiņas un taisnā ceļā nāk uz lielo gultu, lai ierušinātos zem manas segas kā siltā midziņā.

Pieķēru! Tātad par savu atmiņu varu neuztraukties, jo kā rādās, mazā Fejiņa pati iestaigājusi ceļu uz vecāku gultu.

Ja godīgi, tad neatceros, kā tas bija ar vecāko dēlu, jo ar viņu katru nakti cēlos un baroju, sēžot viesistabā uz bumbas. Toties no rītiem vienmēr jutos kā zombijs. Protams, kad dēls paaugās, arī viņš dažkārt no rītiem pamodās mūsu gultā un dažkārt, kad naktī izdzirdējām mūsu gultai tuvojamies mazus solīšus, teicām, lai viņš atgriežas savā gultiņā. Tagad pēdējos gados dēls mierīgi guļ savā gultiņā un nakts pastaigas viņam vairs nav tik raksturīgas. Protams, gadās. Taču gadīties var katram. Redzēsim, kā būs ar Fejiņu.

Elionore Elionore 21. Feb 2018, 22:27

Hmm, nesaglabājās pilns komentārs :/ Tas bija:"Mazā viltniece! Sasmējos 😀"

Elionore Elionore 21. Feb 2018, 22:26

Viltniece!