Kā izvēlēties mazulim piemērotāko kombinezonu gada aukstajam laikam?

28. Oct 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laiks laukā ar katru dienu kļūst aizvien vēsāks, tāpēc brīdī, kad rudens jau rit uz otru pusi, laiks padomāt par to, kā ģērbt bērnus gada aukstākajos mēnešos, lai arī aukstums un sniegs nebūtu šķērslis izbaudīt bērnību! Sadarbībā ar zīmolu REIMA skaidrojam, kā izvēlēties mazajam izturīgu un funkcionālu apģērbu, kas ļaus bērnam būt aktīvam un justies ērti jebkādos apstākļos.

Izvēloties bērnam apģērbu gada aukstajai sezonai, galvenais izvēlēties tādas drēbes, kas netraucē mazajam izbaudīt bērnību. Tāpēc apģērbam nevajadzētu būt ļoti biezam, taču tam jābūt kvalitatīvam, lai tas pasargātu no aukstuma, mitruma un vējiem.

REIMA piedāvātās virsdrēbes, apavi un aksesuāri bērniem ir pielāgoti visdažādākajiem laikapstākļiem. Lietainajām dienām veikalā atradīsiet krāsainus lietus apģērbus, kas izgatavoti no drošiem un elastīgiem materiāliem. Savukārt, gada aukstajiem mēnešiem tuvojoties, veikals piedāvā plašu bērnu kombinezonu klāstu, kas rūpēsies par bērna siltumu aktīvu rotaļu laikā sniegā. Lai veikalā viegli orientētos, kolekcijas ir izdalītas atsevišķos stendos.

Šogad REIMA ziemas kolekcija ir ilgtspējīgāka nekā jebkad agrāk un tikpat krāsaina kā vienmēr, lai sagaidītu jauno ziemas sezonu!

Viendaļīgu vai divdaļīgu?

Mazākajiem bērniņiem ieteicamāk iegādāties viendaļīgu kombinezonu, kas būs ērtāks kustību brīvībai, taču, ja ģimene bieži dodas izbraucienos un arī gada aukstajā periodā sagaidāmi regulāri pārbraucieni, daudz ērtāks būs divdaļīgais kombinezons.  

Kādu izmēru?

Izvēloties izmēru, svarīgākais, vai bērnam būs ērti apģērbu valkāt. Tāpēc ieteicams kombinezonu pirms iegādes uzmērīt, lai būtu pārliecināts, ka tas bērnam nav par lielu vai par mazu, un bērns apģērbā jūtas ērti.

Izturība ir viens no labākajiem veidiem, kā ietaupīt vērtīgos dabas resursus, tāpēc tā ir REIMA galvenā prioritāte ilgtspējības jomā. Reima apģērbs ir paredzēts aktīvai bērnībai, lai bērni vienmēr būtu gatavi jauniem piedzīvojumiem.

REIMA zīmols pastāv jau vairāk kā 70 gadus, un to pieredzē ir dažādu ūdensizturīgu, elpojošu un abrazīvu materiālu izstrāde un ražošana.

REIMA veikalu, kurā plašā klāstā atradīsi ne tikai bērnu apģērbu, bet arī apavus, meklē TC "SPICE" 2. stāvā!

Rūpējoties par mazo cilvēku labsajūtu un drošību bērna attīstības ceļā, kad ikdienas rotaļas pārvēršas par piedzīvojumu, zīmols REIMA rada apģērbu, kas ir ērts, funkcionāls un atbilstošs katrai sezonai. REIMA domā par katru detaļu - printu un krāsu vai podziņu, lai piešķirtu katrai lietai pievienoto vērtību.

Elpojošu, ūdensnecaurlaidīgu materiālu izmantošana jau labu laiku ir bijusi pašsaprotama izvēle pieaugušo apģērbā. REIMA izmanto augsto tehnoloģiju membrānas audumus savu bērnu apģērbā, nodrošinot lielisku aizsardzību pret laikapstākļiem un lielisku valkāšanas komfortu pat lietainā un vējainā laikā.