Bērnu imunitātes stiprināšana vīrusu sezonā ir ļoti svarīga! Parūpējies par veselību garšīgi un izdevīgi.

Bērnu imunitātes stiprināšana vīrusu sezonā ir ļoti svarīga! Parūpējies par veselību garšīgi un izdevīgi.

24. Oct 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu imunitātes stiprināšana vīrusu sezonā ir ļoti svarīga! Parūpējies par veselību garšīgi un izdevīgi.
ORTHOMOL Junior Omega Plus konfektes satur dzelzi, kas veicina normālas kognitīvās funkcijas bērniem, omega-3 taukskābēs, cinku un B grupas vitamīni.


Nateo D Gummy ir garšīgs košļājams D vitamīns ikdienas lietošanai.

MOLLERS Baby mana pirmā zivju eļļa šķidrums ir piemērots bērnu imunitātei, kauliem, smadzenēm un redzei. Vitamīni A un D veicina normālu imūnsistēmas darbību. Vitamīns D palīdz uzturēt kaulu veselību, kā arī tas nepieciešams bērnu kaulu normālai augšanai un attīstībai. Omega-3 taukskābe DHS palīdz uzturēt normālu smadzeņu darbību un redzi .

VITIRON Kids Immunity pastilas tas ir 11 vitamīnu un minerālvielu komplekss.
Vitamīni C, A, D, B12, folskābe, selēns un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību. Niacīns veicina normālas psiholoģiskās funkcijas, kā arī noguruma un nespēka samazināšanos. Vitamīns D ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem. Ar plūškoka ogu garšu.

LYL Krill Oil KID krila eļļas sastāvā ir bērna augšanai un imūnsistēmas stiprināšanai nepieciešamākie vitamīni A, D3, C un E, ar dabīgu augļu garšu.

LIVEO KIDS paciņas tas labi šķīstoši pienskābo un bifidobaktēriju pulverīši bērniem no 1 līdz 10 gadu vecumam.


Laimīgi vecāki - laimīgi bērni. Arī vecākiem ir svarīgi parūpēties par savu veselību. E-menessaptieka.lv piedāvā vitamīnus un minerālvielās imunitātei, organisma stiprināšanai un enerģijai.
Nepalaidiet garām! Tikai līdz 24.10.2022. lielākas atlaides un izdevīgāki piedāvājumi.


MAMMA kods

Lai padarītu Jūsu iepirkšanās pieredzi vēl patīkamāku, e-menessaptieka.lv sagatavoja speciālo piedāvājumu tieši Jums.
Ar īpašo kodu ''MAMMA'' saņemiet papildu -10% atlaidi savam pirkumam e-menessaptieka.lv! ATLAIDES SUMMĒJAS, tas nozīmē, ka ''Māmiņu klubs'' lietotājiem pirkumi e-menessaptieka.lv kļūs vēl izdevīgāki!

Kā saņemt atlaidi? Ienāc e-menessaptieka.lv, izvēlies preces un pirkuma noformēšanas lapā, laukumā ‘’Atlaižu kods’’,  ievadi kodu ''MAMMA''.
 

Svarīgi! Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, atlaižu kods neattiecas uz speciālo pārtiku bērniem līdz 6 mēnešiem un zālēm.
Atlaižu kods spēkā līdz 31.10.2022.

e-menessaptieka.lv

Lai skaisti, lai veseli!