Kas man pietrūka ar pirmo bērniņu..

Kas man pietrūka ar pirmo bērniņu..

10. Oct 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esmu jau 18 grūtniecības nedēļā un sāku gatavot savu nepieciešamo lietiņu sarakstu mazulītim.

Tākā mamma būšu jau otreiz, ir neliela pieredze ,kas tiešām ir noderīgs, bez kā var iztikt, un šoreiz atceros arī par lietiņām, kas man arī pirmo bērniņu pietrūka.

Pirms 6 gadiem, kad gaidīju pirmo bērniņu, uz ligzdiņām skatijos skeptiski. Tā arī savam dēlēnam to neiegādājos. Iztiku bez. Viņš lieliski gulēja ratu pastaigu laikā, tāpēc mājās gulēšanas reizēs tādu kā ligzdiņu veidoju pati  - no dvielīšiem vai plediem. 

Nu jau laikam ejot, ligzdiņas kļuvušas populārākas, vairāk pieejamas , un arī draugu bērni ir viņām izauguši un dzirdu labās atsauksmes vienu pēc otras. Šoreiz izlēmu- man arī būs tik ikdienā ērti izmantojamā ligzdiņa.

Sava mazulīša ligzdiņu izvēlējos pie  VITAHANDMADE. Uzrunāja dažādie dizaini, skaistais vizuālais izskats, kā arī plašais piedāvājums. 

Otrajam bērniņam izvēlējos ligzdiņu neitrālos toņos, tādu, kas piestāvēs manis jau noskatītajai gultiņai, un kas man svarīgi- arī istabas interjerā. 

Izvēlējos baltas krāsas ligzdiņu, no minky punktainā auduma - man šis audums sirdī ir iekritīs jau ar pirmo bērniņu, kas liekas super silts , mīksts un jauks, vizuāli arī diezgan pievilcīgs. Vēl kā aksesuāru ligzdiņai izvēlējos bumbulīšus ligzdiņas malām- kāpēc? Šķita, kad mazulītis nedaudz paaugsies, būs kā papildus mazo pirkstiņu nodarbināšanas lieta, kamēr vai nu parģērbšu mazo kādā ciemošanās reizē, kad būsim pie vecvecākiem, kur pārtinamo virsmu nevarēsim paņemt līdzi, kā arī vienkārši un skaisti izskatās kopumā.

Izvēlējos arī banti neitrālā krāsā. 

Ligzdiņu ir viegli kopt, jo ir aizdare ar podziņām, lai ligzdiņu varētu ērti atvērt un izmazgāt audumu.

Komplektā izvēlējos arī plediņu - vienu pusi atkal izvēlējos minky auduma, iepriekš minēju kādēļ.  Arī ar pirmo bērniņu biju sūtījusi šāda veida sedziņas - ļoti praktiskas, jo lietojamas uz abām pusēm, kvalitatīvas un skaistas. Noder ne tikai mājām, bet arī ratu pastaigām vai vienkārši paklāšanai zemē, kamēr siltā vakarā mazais ārā vēlas padzīvoties pie zemes.

Kas ir Tavā vajadzīgo lietu sarakstā? Varbūt vari man pačukstēt kas Tev nenoderēja, un kas tieši otrādi, būtu noderējis? :)

Audumu piedāvājumu, preču klāstu, cenas un atbildes uz jautājumiem var gūt, rakstot uz VITAhandmade Facebook vai @vitahandmadelv Instagram kontiem.