Superbēbja seriāla VIDEO: Kāpēc tikties ar citām māmiņām ir svarīgi

16. May 2016, 00:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazais Superbēbītis Edvards pasauli ieraudzīja pirms septiņiem mēnešiem  - pagājušā gada oktobrī. Gaidot dēliņa piedzimšanu, māmiņa Kristīne iepazinās ar topošajām māmiņām Māmiņu kluba interneta portāla maminuklubs.lv forumā, kuru bērniņi pasaulē nāca tajā pašā mēnesī. Atnākot pavasarim, Kristīne nolēma, ka ir laiks rīkot māmiņu tikšanos. Jūrmala šķita ļoti piemērota tikšanās vieta, jo ir iespēja būt svaigā gaisā un izbaudīt pastaigu gar jūru.

Sarunas par to, kā katrai klājas audzinot mazuļus, kā ar visu tiek galā, kas jauns noticis katra bērniņa dzīvē un attīstībā, protams, arī kāds selfijs piemiņai no tikšanās reizes, tas viss vieno māmiņas, kurām ir kopīgas intereses un bērniņi līdzīgā vecumā.

Skaties VIDEO un redzēsi:

  • kāpēc ir būtiski iepazīties un tikties arī ar citām māmiņām
  • uzzināsi, kā Kristīnes pašreizējo dzīves posmu mainījusi iepazīšanās ar māmiņām, kam bērniņi ir tajā vecumā, kādā ir viņas Superbēbītis
  • gūsti arī psiholoģes viedokli par to, kāpēc māmiņām ir svarīgi socializēties
  • uzzināsi arī, ko no māmiņām prasa iziešana ar mazuli sabiedrībā
  • un sapratīsi, kā nejusties neērti sabiedrībā ar mazuli, kurš niķojas, izsvaida ēdienu un ne tikai

Protams, ne mēs visas esam gatavas šādām tikšanās reizēm, tomēr, vērojot to, cik labi māmiņas jūtas viena otras sabiedrībā, cik interesantas sarunas raisās, ir vērts apdomāt iespēju meklēt sabiedrotās, lai kopā izzinātu bēbīšu pasauli, dalītos padomos un sniegtu atbalstu tad, kad šķiet neviens cits mūs nesaprot.

Māmiņu Klubs

Staigājām kopā ar

20160514222559-72487.jpg

Paldies par uzņemšanu:

GrilbarsLighthouse

20160514222451-38950.jpg

20160310173350-36549.jpg