Māmiņu Brokastis 5.oktobrī: rezervē savu vietu!

Māmiņu Brokastis 5.oktobrī: rezervē savu vietu!

30. Sep 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad rudenīgais laiks liek uzkavēties telpās, Māmiņu Klubs sadarbībā ar iepirkšanās un modes centru "Riga Plaza" un Cilmes šūnu banku rīko kārtējo ikmēneša pasākumu Māmiņu Brokastis.Ar prieku paziņojam 5.oktobra Māmiņu brokastu pieteikšanos, kur jūs gaidīs lekcijas, degustācijas, meistarklases, konkursi un dāvaniņas! 

REZERVĒ VIETU PASĀKUMAM ŠEIT->>> 

5.oktobra Māmiņu Brokastu PROGRAMMA

10:00 - Sākums, reģistrācija. Reģistrācija notiks visa pasākuma laikā līdz 11:45.

10:05-10:20 Aktualitātes par un ap pabalstiem topošajiem un jaunajiem vecākiem. Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Pabalstu metodiskās vadības daļas vecākā eksperte Andreta Stretinska.

10:20-10:40 Cilmes šūnas Tava bērna nākotnes veselībai, Ārste Dr.Inese Bolmane

10:45- 11:00 Vai zīdīšanai jābūt sāpīgai. Zīdīšanas konsultante Sandra Lase

11:00-11:20 Kā atgūt sevi pēc dzemdībām. Medicīnas centra "Vita" ginekoloģe Natalija Požilenkova

11:25- 11:40 Jaundzimušā un zīdaiņu ādas aprūpe. Vecmāte, zīdīšanas konsultante Agnese Lemeševska 

11:40-11:55 Mammu, ko ēdīsim? Kas jauns mazuļu ēdināšanā. Ārsts - pediatrs, Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, Capital Clinic Riga Daira Brenča

11:55- 12:10 Plānu matu un matu izkrišanas problēmu risinājumi ar Nioxin kopšanas produktu sistēmām. Wella International Studio apmācību vadītāja Aelita Mežpapa

12:10-12:25 Konkursi, noslēgums

KAD?

5.oktobrī no plkst.10:00 līdz 12:15

KUR?

Modes un izklaides centrā "Riga Plaza"

CIK MAKSĀ IEEJA PASĀKUMĀ?

Ieeja pasākumā un pasākuma aktivitātes ir bez maksas

Atsauksmes par Māmiņu Brokastīm:

Jautājām māmiņām, kas viņām šajos pasākumos šķiet kā pievienotā vērtība un kāpēc pasākumus apmeklē vēl un vēl.

Dace gaida pirmo mazulīti: "Šodien esmu pirmo reizi uz šo pasākumu. Lai gan nevienu pagaidām šeit nepazīstu un neatnācu ar draudzeēm, nākamajās reizēs noteikti aicināšu līdzi arī draudzenes. Palides organizatoru komandai par pasākuma rīkošanu, foršajām un noderīgajām dāvaniņām. No lekcijām visinteresantākā šķita vecmātes Ineses Kampusas lekcija par epidurālo anestēziju."

Kristīne, divu bērnu mamma: "Izraušanās no mājām ir must have, jo īpaši tagad, kad esmu mājās ar diviem bērniem un ikdienā izmaiņas ir vajadzīgas. Forši, ka atšķirībā no citiem tirdzniecības centriem šeit īpaši padomāts arī par ģimenēm ar lielākiem un mazākiem bērniem- te ir gan rotaļu laukums, gan izklaides iespējas"

Gundega, audzina 1 bērniņu: "Mēs ar meitiņu un citām manām paziņām, ar kurām iepazināmies internetā, esam bijuši arī uz iepriekšējām Māmiņu brokastīm. Neliegšos, ka patīkami, ka ir dāvaniņas, ka pasākums ir bez maksas un ka šeit ir tik pozitīva gaisotne!"

*Pasākums publicitātes nolūkiem tiks fotogrāfēts un filmēts

**Dāvaniņas pie reģistrācijas saņems vismaz pirmās 150 māmiņas, kuras uz vietas reģistrēs savu ierašanos, papildus dāvanas būs  sarūpējuši atbalstītāji savos stendos

REZERVĒ VIETU PASĀKUMAM ŠEIT->>>