Mazo pētnieku FOTO/ VIDEO konkurss: piedalies un laimē Lego DUPLO!

06. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jo bērni aug lielāki, jo lielāki pasaules pētnieki viņi kļūst! Šajā reizē aicinām piedalīties Mazo prātnieku konkursā, kurā aicinām pievienot video un/vai foto, kā mazie izzina pasauli. Piekritīsiet, ka tas reizēm var būt ļoti smieklīgi, tāpēc aicinām iesūtīt arī smieklīgos video!

Lai piedalītos konkursā:

- pievieno FOTO/ VIDEO facebook.com Māmiņu Kluba lapā zem šī ieraksta;

- uzraksti komentāru,kā bērns iepazīst pasauli;

- pieseko jeb spied LIKE Māmiņu kluba lapai

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT->>>

BALVU FONDS

20170525113625-27974.jpg

Ciparu vilciens

10847

LEGO® DUPLO® Ciparu vilciens ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Mazulim ļoti patiks būvēt un pārbūvēt šo ducīgo vilcieniņu, vienlaikus mācoties pazīt ciparus! Komplektā ir arī divas bērnu DUPLO figūras un kaķēna figūra, un tas sniedz nebeidzamas iespējas ar prieku būvēt, braukt un mācīties. DUPLO klucīši ir īpaši izstrādāti, lai mazajām rociņām ar tiem būtu droši un ērti darboties.

  20170525113641-33855.jpg

Mans pirmais vilciena komplekts

10507

Ar LEGO® DUPLO® Manu pirmo vilciena komplektu iepazīstini savu bērnu ar vilcienu pasauli un būvēšanas prieku. Izveido krāsainu vilcienu ar tvaika lokomotīvi un skaņas efektiem, pasažieru vagonu, staciju ar kases lodziņu, degvielas sūkni un luksoforu. Liels skaits DUPLO klucīšu un sliežu ceļu — tas ir teicams komplekts visjaunākajiem būvniekiem, lai varētu nodoties stundām ilgām radošām rotaļām ar vilcieniem.

Laimētāju noskaidrosim līdz 9.jūnijā